Pričalo se da je Neda Ukraden trudna sa Sašom Popovićem: Bili su ludo zaljubljeni, a ostavila ga je samo zbog jednog!

18.01.2023

09:56

0

Osećala se loše zbog njegovog flerta sa drugim ženama

Pričalo se da je Neda Ukraden trudna sa Sašom Popovićem: Bili su ludo zaljubljeni, a ostavila ga je samo zbog jednog!
Saša Popović i Neda Ukraden - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Neda Ukraden iza sebe ima buran život i karijeru na kojoj mnogi mogu da joj pozavide, a u svojoj autobiografiji "Zora je svanula" koju je izdala prošle godine, otkrila je brojne detalje o sebi, svom životu, ljubavima i ratu, koji su iznenadili javnost.

Bojne traume iz ratnog perioda su ostavile veliki trag na pevačicu, a danas o svemu priča otvoreno. Poznato je da je Neda imala i romansu sa nekadašnjim prvim čovekom "Granda", Sašom Popovićem, a nakon 33 godine odličila je da otkrije detalje o njihovoj vezi.

Neda priznaje da je estradnog maga ostavila jer se tokom njihove romanse udvarao i drugim ženama, pa se neretko osećala usamljeno. Saša je imao potrebu da flertuje sa devojkama, a oko njega ih je uvek bilo i previše, budući da se bavi estradom. Neda je na to gledalo kao nezrelost i osećala se loše, te je bila primorana da raskine.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović i Neda Ukraden

- Sašina i moja veza je počela slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli. Imala sam o njemu loše mišljenje jer je uvek bio okružen ženama i misicama, a kada sam htela prvi put da okončam odnos, za četiri sata je stigao iz Novog Sada do Sarajeva. Probudio je jednu našu cvećarku, pokupovao sve orhideje koje je imala u radnji, došao usred noći i pitao me: "Neki, voliš li me?" Pokušala sam da se našalim i pričala sam mu da je mogao i telefonom da me pita, a ne da troši novac na gorivo i cveće. Stajali smo na vratima kao dve budale... Ostao je u Sarajevu, međutim, razlike su bile očigledne, i u mentalitetu, i u karakteru, i u navikama... - priča Neda.

Neda dodaje da je njena veza sa Popovićem bila ozbiljna i da ga je upoznala sa porodicom. Njena ćerka ga je obožavala.

- Oduševio je mene i moju ćerku Jecu, koja ga je baš zavolela. Volela ga je i moja mama. Tata se držao po strani jer je u početku u njemu video neke osobine neozbiljnog i nepouzdanog čoveka, ali ništa nije glasno komentarisao. Drago mi je što ono što je tada bilo između nas postoji i danas. Pre svega, to je veliko, iskreno i profesionalno poštovanje, prijateljstvo i divljenje za sve zajedničke trenutke saradnje, druženja i pomoći kad god je trebalo. Retki su ljudi kao Sale Popović koji su zadržali tu dečačku razdraganost, šarm, emocije, neopterećenost slavom i jednostavnost, koju samo najveći imaju - govori Neda.

24sedam/Goran Sivački
Saša Popović

Inače, Neda je imala samo jedan brak, i to sa rediteljem Milanom Bilbijom. S njim je dobila ćerku Jelenu, ali se posle tri godine razvela.

Njene veze su počinjale idilično, a završavale su se burno. Sada je otkrila i kako je upoznala pokojnog supruga Milana, oca njene ćerke.

- Sve moje ljubavne veze su počinjale idilično, ali loše su se završavale. Uvek je nedostajalo strpljenje ili poverenje. Iako ima ljubavi, uvek nešto fali... Pokojnog muža Milana Bilbija sam upoznala na snimanju emisije "Na ti", koju je on režirao. Imala sam 19 godina i bila student Filozofskog fakulteta u Sarajevu, a naš susret u redakciji TV Sarajevo bio je sudbinski i ljubav na prvi pogled. Naša veza trajala je deset godina i završila se brakom, koji se raspao posle tri godine. Milan je u početku podržavao moje pevanje, ali kasnije nije mogao da se nosi sa mojim uspehom i bio je veoma ljubomoran. Srećom, dobili smo ćerku Jelenu, koju smo razmazili. Milan se posle razvoda ponovo oženio, ali je posle teže bolesti 2013. godine umro u svojoj konobi u Lepetanima - otkrila je Neda, prenosi Informer.

ATAImages/Antonio Ahel
Neda Ukraden

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike