Bila je zanosna voditeljka "Zvezda Granda", a onda joj je Saša Popović dao otkaz nakon skandala u superfinalu: Danas se bavi drugim poslom!

08.01.2023

10:43

1

Ljudi je pamte kao šarmantnu i lepu voditeljku, a da li biste je danas prepoznali?

Bila je zanosna voditeljka "Zvezda Granda", a onda joj je Saša Popović dao otkaz nakon skandala u superfinalu: Danas se bavi drugim poslom!
Printscreen YouTube/Zvezde Granda - Copyright Printscreen YouTube/Zvezde Granda

Muzički talent-šou "Zvezde Granda" postoji skoro dvadest godina, a kako su godine prolazile i ovaj TV format se menjao, te su se tako i mnogi voditelji smenjivali.

Na samom početku emitovanja prestižnog muzičkog takmičenja, voditeljka je bila Ines Gavrilović, nakon nje tu ulogu je preuzeo tada popularan rijaliti par, Marko Miljković i Ena Popov. Pojedini pevači su se takođe oprobali u ovoj ulozi, poput Nemanje Stevanovića i Silvije Nedeljković, a mnogi su zaboravili popularan voditeljski dvojac Bubu Dobrosavljev i Vladu Stanojevića.

Ljubinka Buba Dobrosavljev je pre 12 godina vodila superfinale "Zvezda Granda" sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nisu mogli da joj pređu.

Printscreen/ RTVPink
Buba Dobrosavljev i Vlada Stanojević

Naime, direktor "Granda" Saša Popović, odlučio je da Bubi da otkaz, a da Vladi ukaže poverenje kao jednom od voditelja. Nakon te sezone, "Zvezde Granda" su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč "superfinale", Buba je navodno konstantno pravila greške, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu, pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se navodno požalio i Saši Popoviću.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Saša Popović

- Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovicem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije takav da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno - zaključila je tada Buba, prenosi Informer.

Buba je, po svemu sudeći, odlučila da odustane od voditeljskog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike