Velika ispovest Saše Popovića o bogatstvu, deci i pevačicama: Brena i Boba mu pozajmili novac za kuću, a Baba Vanga mu prorekla smrt!

07.01.2023

12:11

0

Otvorio dušu o burnom životu i karijeri

Velika ispovest Saše Popovića o bogatstvu, deci i pevačicama: Brena i Boba mu pozajmili novac za kuću, a Baba Vanga mu prorekla smrt!
Saša Popović i Suzana Jovanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Saša Popović iza sebe ima godine burnog života i uspešne karijere, a radeći sa estradom stekao je pravo bogatstvo.

Nakon “Slatkog greha” otisnuo se, radeći prvo u “Zam” produkciji, potom u “Grandu”, čiji je bio osnivač, a deo novca od prodaje najveće muzičke kuće, uložio je u građevinarstvo, gde trenutno uspešno privređuje.

U kompleksu luksuznih stanova na Bežanijskoj kosi koje prodaje, nalaze se i kvadrati za njegovu decu, ćerku Aleksandru i sina njegove supruge Suzane Jovanović, kojeg je prihvatio kao svog.

Foto: ZK Munja
Saša Popović i Suzana Jovanović sa decom

Proteklom godinom je prezadovoljan, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Za ulaganje u luksuzni kompleks odlučio se sasvim slučajno, nakon prodaje "Granda". Nije želeo da novac iznosi u inostranstvo, pa je novan od prodaje izdavačke kuće uložio u nekretnine.

Deci kupili stanove

Saša priznaje da su Suzana i on obezbedili sina i ćerku, te da su i njima pazarene nekretnine u kompleksu koji se gradi prekoputa njihove kuće na Bežanijskoj kosi.

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu - otkriva Saša.

Kao novogodišnji poklon za decu, Suzana i on su im opremili stanove, na čemu su insistirali.

- Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja.

24sedam/Goran Sivački
Saša Popović

Najskuplji vozni park na estradi

Dobro je poznato da Saša gaji posebnu strast kada su automobili u pitanju, a spekuliše se i da ima najskuplji vozni park na estradi.

- Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo još 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još dva lizinga i gotov sam - našalio se Popović.

Baba Vanga mu rekla da će živeti 86 godina

Lepa Brena i Saša su svojevremeno pravili velike koncerte u Bugarskoj, a prilikom velike bugarske turneje posetili su i njihovu najpoznatiju proročicu, Baba Vangu, koja je Breni pogodila mnoge stvari.

- Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: “Umrećeš u 86. godini prirodnom smrću. Zaspaćeš i nećeš se probuditi”. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se “Slatki greh” raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja - priča Saša.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena i Saša Popović

Brena i Boba mu kupili kuću

Nakon što mu je propao novac u banci, Saša je živeo u garsonjeri, međutim ni tu nije bio kraj, jer je i garsonjera opljačkana. Popović je nakon toga pao u depresiju i počeo da komponuje za razne pevače. 

Nakon četiri godine života u garsonjeri, pronašao je kuću na Bežaniji, za koju je imao samo polovinu novca. Tada su mu u pomoć pritekli Brena i Boba Živojinović, a nakon otvaranaj produkcijske kuće "Grand", Saša im je vratio novac.

- Uzmem tako 20.000 maraka, koje sam svakog meseca ulagao kod Dafine, i razvučem ih kao karte pred Brenom i drugim kolegama, i kažem: “Ne znam da li ste vi nešto radili, ali ja sam se tako namučio”, i to je tako bilo devet meseci. A onda je preko noći sve nestalo. Banka se zatvorila i nisam imao pristup ničemu. Bez ijedne jedine marke sam ostao. Iznajmio sam garsonjeru od 12 kvadrata. Imao sam samo garderobu, patike, cipele, odela, posle jedno godinu dana mi je neko obio stan i samo mi je ostala pidžama na krevetu. Tada sam pao u jednu vrstu depresije, prvo sam se obratio Breni, a ona nije htela da mi pomogne jer sam ih zavitlavao. Bio sam muzički urednik i počeo sam da komponujem pesme za sve pevače i počele su pare da stižu. Četiri godine sam bio u garsonjeri i onda sam našao kuću na Bežaniji, ali sam imao polovinu novca od sume koju su tražili, i Brena i Boba su mi kupili tu kuću. Vratio sam im drugu polovinu kada smo otvorili “Grand”. Sve se preživi. Imao sam veru u sebe jer sam imao zanat, imao sam harmoniku - priznaje Popović.

ATA Images/A.A./Instagram screenshot grand_televizija
Suzana Jovanović i Saša Popović

Bio je siguran u Stoju, Janu i Seku

Saša je "lansirao" mnoge pevačice, koje su danas postale velike zvezde, a sada priznaje da nikada nije mogao da garantuje da će neko napraviti karijeru. 

- Ne možete nikada sto odsto da garantujete da će neko postati zvezda. Za Stoju, Janu i Seku sam znao. Nije to samo kada vi nekoga vidite, već i čujete. Svi su radili albume, slušao sam ih i pretpostavljao dokle može ta popularnost da ide.

ATAImages/ M.M.
Seka Aleksić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike