Karleuša je ozbiljno oplela po Đorđu Davidu, on joj uputio nikad veću uvredu

16.01.2023

13:51

3

Roker nije poštedeo pevačicu

Karleuša je ozbiljno oplela po Đorđu Davidu, on joj uputio nikad veću uvredu
Đorđe David Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša, izrevoltirana prozivkama koleginice Viki Miljković, obrušila se na kolege iz žirija „Zvezda Granda”. Svakog ponaosob je potkačila, a reči hvale je imala samo za Anu Bekutu i Mariju Šerifović. 

Pevačica u svojim izjavama bila i te kako oštra, a na njene komentare niko nije ostao ravnodušan. Posle Saše Popovića za koga je rekla da će biti tužen i da će nestati, oglasio se i Đorđe David, koga pevačica takođe nije izostavila u prozivkama.

- Blago niščima, njihovo je carstvo nebesko! - poručio je kratko roker za Kurir.

 

Značenje reči „nišči”

Postoje brojna tumačenja reči nišči u širem obliku, ali svako od njih označava osobu suženog mentalnog sklopa, pa tako u jednom spisu stoji „to znači da čovek treba da bude svestan svojih mentalnih limita i ograničenja, a ne da misli da je najpametniji i da sve zna. To je blagoslov za intelektualno skromne”.

Drugo tumačenje glasi:

"To blaženstvo se može shvatiti i na sledeći način - oni koji su po samoj svojoj prirodu neuki, neobrazovani, mentalno ograničeni - mogu u nekim slučajevima da imaju blaženstvo, jer oni usled svojih limita retko kad dovode hrišćanske istine u pitanje."

Iako su tokom takmičenja sarađivali i dopunjavali komplimentima, čini se da se sve ugasilo pošto je JK napustila „Zvezde Granda”.

Inače, JK je u svom proročanstvu o „Zvezdama Granda” istakla sledeće: 

1. „Zvezde Granda” će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

2. United Media koja je kupila „Grand” tužiće Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga.

3. Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupiće tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će poslednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

Instagram printscreen/karleusastar
Proročanstvo Jelene Karleuše o Zvezdama Granda

 

3. Viki će platiti da joj neko napiše knjigu „Kako sam sedela pored JK”. Od prodaje, živeće skromno u nebitnosti do kraja života.

4. Marija će roditi bebu i nastaviće svoju muzičku karijeru.

5. Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

6. Ceca će sa „decom” preći u „Zadrugu” i biće ugovorom obavezana da ne sme da progovara. Njen sin će tamo početi vezu sa jednim učesnikom, a kasnije i promeniti pol pred kamerama u novom rijalitiju Željka Mitrovića pod nazivom „On ona ono oni”. Ćerka će ispasti već u prvim nominacijama sa najmanje glasova gledalaca i postaće kafe kuvarica.

7. Ana Bekuta će nastaviti sa svojom blistavom karijerom.

8. Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sedeti u „Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike