Voli da se ljubi u ponoć, ali se ljubavnicima ne vraća! Vesna Dedić ne zaboravlja ni bivšoj drugarici: Nikad joj neću oprostiti!

14.12.2022

11:57

1

O zakopavanju ratnih sekira sa nekadašnjom drugaricom, voditeljka je bila kategorična

Voli da se ljubi u ponoć, ali se ljubavnicima ne vraća! Vesna Dedić ne zaboravlja ni bivšoj drugarici: Nikad joj neću oprostiti!
Vesna Dedić, Sanja Marinković - Copyright Sanja Marinković i Vesna Dedić ATAImages/Antonio Ahel

Ova godina bila je izuzetno uspešna za Vesnu Dedić, nakon što je izdala knjigu "Nemoj nikad da se vratiš" i dobila pozitivne reakcije čitalaca, a i u voditeljskom poslu napravila je veliku promenu.

Ona je novu sezonu autorske emisije "Balkanskom ulicom" započela na novoj televiziji, a kako je rekla, zadovoljna je stanjem i na privatnom planu.

Printscreen „Magazin IN"
Sanja Marinković

- Volim da se ljubim u ponoć. Nekad imam s kim da se ljubim, a nekad nemam. Ali uvek mi je lepša godina kad se ljubim u ponoć - rekla je ona, a zatim se osvrnula na posao.

- Za skoro 30 godina radnog staža sam promenila pet televizija, pet puta sam davala otkaz. Nikad meni niko nije dao otkaz, svaki put sam ja dala. I ja volim osećaj kada prepoznam da ja nešto više ne mogu, da ja nešto više ne želim i da sam dovoljno hrabra da počnem od nule. Osećaj je dobar, jer svakom novinaru daje jedan početnički adrenalin.

Iako je imala hrabrosti za ovaj transfer, Vesna kaže da je strah bio veliki.

- Plaši me sve. I borba za egzistenciju i da će nešto propasti, da nisam dobro odlučila, ali život bi bio dosadan da ne rizikuješ. Znam mnogo više ljudi koji su propali u životu zato što nisu imali hrabrosti. Moje hrabre odluke su me češće dovodile do nekih lepših vremena, nego što sam platila cenu. Platila sam neke, ali dobro.

24sedam/ M.G.
Vesna Dedić

Na pitanje da li postoji mogućnost da u narednom periodu oprosti određenim ljudima iz prošlosti, konkretno kolegnici Sanji Marinković, Vesna je bila kategorična.

- Nikada. To se bar za mene zna i ko god je čitao moje romane, ko god me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, ja se ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Prosto, ja sam neko ko je napisao roman "Ne gledaj preko ramena", tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči - kaže Vesna za Telegraf.

Podsetimo, mnogi nisu ni znali da su Sanja i Vesna prekinule druženje. To se otkrilo tek kada je Marinkovićeva bila u centru afere "kovid elita"

Kako su mnogi pitali Vesnu tada za sve to, ona je morala da izađe i javno kaže da se njih dve više ne druže.

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. Nisam državni funkcioner, te nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem da Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - pričala je Vesna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike