Ana Nikolić progovorila o Lukasu i njihovom duetu nakon 14 godina: Niko nije znao tekst, ali on je genije!

15.12.2022

08:35

0

Pevači su nedavno prvi put uživo ukrstili glasove i ''oživeli'' pesmu koju su snimili 2008. godine

Ana Nikolić progovorila o Lukasu i njihovom duetu nakon 14 godina: Niko nije znao tekst, ali on je genije!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić i Aca Lukas nedavno su na jednom snimanju ukrstili glasove nakon 14 godina i privukli veliku pažnju javnosti. Naime, dve muzičke zvezde su 2008. godine snimile duetsku pesmu ''Šizofrenija'', koju su svojevremeno uradili Filip Miletić i Miloš Roganović, poznatiji kao ''Aspirinci'', a iako je nikada nisu promovisali, Aca i Ana su pesmu sada oživeli u novom ruhu.

Kako prenose mediji, Ana je sklopila saradnju sa Lukasovim producentom, Sašom Mirkovićem, a na oduševljenje brojnih pevačicinih fanova, ona je konačno zakazala svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradu, i to u Štark Areni, u oktobru sledeće godine.

Ana je sada priznala da ni Lukas ni ona nisu znali reči pesme kada su trebali da je otpevaju uživo, ali uspešno su se snašli.

Printscreen/YouTube/Aca Lukas
Ana Nikolić i Aca Lukas

- Lukas i ja smo konačno jednom u životu otpevali našu pesmu "Šizofrenija" koju smo snimili pre 10 godina, ali tajna je da smo je skidali sad na licu mesta, pošto niko nije znao tekst, ni akorde. Lukas je genije na klaviru i skinuo ju je za dva minuta i otpevali smo je - rekla je Ana u emisiji ''Ekskluzivno''.

Podsetimo, Ana Nikolić je podlenjih meseci bila kivna na bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Rastu, te ga je u više navrata javno prozivala i iznosila niz uvreda na njegov račun. Spekuliše se da je bivši par zakopao ratne sekire, a nama ostaje da sačekamo taj 7. oktobar 2023. godine i vidimo da li će je bivši suprug podržati i u njenom najvećem projektu u karijeri koji najavljuje godine.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike