Otkriveno kada će biti prikazan film o Lukasovom životu: Sa premijere odmah na koncert u Arenu!

12.12.2022

20:30

0

Neke scene ovog filma su snimane i na ovogodišnjem Lukasovom koncertu u Štark Areni

Otkriveno kada će biti prikazan film o Lukasovom životu: Sa premijere odmah na koncert u Arenu!
Aca Lukas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas je svoje uspone i padove tokom karijere najpre pretočio u autobiografiju, a potom odlučio da snimi i film o svom životu koji nimalo nije lak, a naziv ovog ostvarenja glasi baš kao i jedan od njegovih velikih hitova - „Kafana na Balkanu“.

Premijera ovog filmskog ostvarenja planirana je za 3. novembar 2023. godine u 19 časova, a baš na dan kada je i Lukasov rođendan. Nakon premijernog prikazivanja filma „Kafana na Balkanu“ koji je trenutno u snimajućoj fazi pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u koncertu velike muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda od 21 čas. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog sadržaja.

Inače, film „Kafana na Balkanu“ urađen je po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života, a završna scena ovog filma snimljena je na ovogodišnjem Lukasovom koncertu u Štark Areni. 

24sedam/M.M.
Aca Lukas

Lukas u filmu ne nosi pravo ime, on je zapravo Peđa Kovač kog tumači Mladen Sovilj, a za glavne uloge angažovani su i Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić i mnogi drugi.

Ulaznice su od utorka 13.12. u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike