Lukas spava i hrče! Saša Mirković objavio urnebesan video folkera pred koncert (VIDEO)

02.11.2022

15:09

1

Aca drema na dvosedu kao beba

Lukas spava i hrče! Saša Mirković objavio urnebesan video folkera pred koncert (VIDEO)
Aca Lukas - Copyright Instagram screenshot / sasa_mirkovic_official

Aca Lukas priprema se punom parom za večerašnji koncert u Novom Sadu, ali i sutrašnji u Areni u Beogradu, a da mu je period ipak naporan, govori i video koji je napravio njegov menadžer i producent Saša Mirković, koji je sve nasmejao.

Kako se priprema i za turneju, Lukas ima paralelno i nastupe, pa je jasno da ga je stigao umor, te je u pauzi priprema za veliki koncert - zadremao. U bekstejdžu hale Spens u Novom Sadu, gde večeras ima koncert, pevač se samo sputio na dvosed i zaspao kao beba, a Mirković je sve zabeležio kamerom.

Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages
 

Ipak, ono što je sve najviše nasmejalo, jeste to što je Lukasa uhvatio čvrst san u jednom trenutku, pa je i zahrkao, a njegov menadžer se našalio i sve objavio na Instagramu.

- Lukas malo drema dok se priprema za koncert u Novom Sadu u Spensu večeras. Za sutra je sve spremno za pravi spektakl u Štark areni. Volimo vas svi, vidimo se danas u Novom Sadu, a sutra u Beogradu da sa Acom Lukasom da proslavimo njegov rođendan - napisao je Mirković ispod snimka koji je objavio, a gde se vidi i kako izgleda bina koja je postavljena u Areni.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike