Ana Nikolić okreće ćerku protiv Raste: Pitala sam je da li želi novog tatu!

21.11.2022

14:10

0

Pogazila svoju reč, pa ponovo udarila na bivšeg

Ana Nikolić okreće ćerku protiv Raste: Pitala sam je da li želi novog tatu!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić poslednjih nedelja privlači veliku pažnju javnosti zbog svojih kontroverznih izjava o bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti. Kako se čini, Ana nema nameru da stane, a sinoć je na jednom prestoničkom događaju za medije rekla da više ne daje izjave na tu temu bez advokata, jer bi na sudu sve moglo da se upotrebi protiv nje.

Međutim, Ana je pogazila svoju reč i ponovo isprozivala bivšeg. 

Pevačica se sada u novom intervjuu prvo našalila da ima novog dečka, a onda otkrila kako je njena ćerka Tara reagovala na njeno pitanje ''Da li bi volela da ima novog tatu?''.

ATAImages/ A.A.
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

- Imam novog dečka. Ja pitam ćerku: "Da li bi ti volela novog tatu?", "Ja bih volela da imam dvojicu očeva", tako mi je rekla - priča Ana Nikolić, pa dodaje:

- Ja se mislim "O, ne". Ćao, tata. Ne treba nam uopšte nijedan. Vidiš da funcionišemo odlično. To da li se stišala bura između Raste i mene, zavisi od druge strane. Sada imperija uzvraća udarac - poručila je Ana Nikolić u emisiji ''Ekskluzivno''.

Podsetimo, Rasta nije želeo da komentariše prozivke i ponašanje svoje bivše supruge, zbog njihove ćerke, dok ga je ona uprkos svemu nazivala ''narkomanom'', ''pevačem beogradskog proleća'', ''velikim tatom'', pa poručila da će snositi konskvence za sva zloidela koja joj je učinio.

24sedam/Nemanja Vujčić
Ana Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike