Ana i Rasta sklopili primirje?! Jedan pevačicin gest je oduševio repera (FOTO)

07.12.2022

10:31

0

Ana Nikolić je pokazala kako uživa dok sluša pesme bivšeg

Ana i Rasta sklopili primirje?! Jedan pevačicin gest je oduševio repera (FOTO)
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić - Copyright Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Bivši supružnici, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su dospeli u žižu javnosti, zbog pevačicinih prozivki na račun repera, a po svemu sudeći, par je sklopio primirje. 

Naime, nakon što je Ana javno prozvala Rastu i nazvala ga „velikim ocem“ koji će odgovarati za „zlodela“ koje je uradio njoj i njihovoj ćerki Tari, čini se da je došlo do pomirenja, a to pokazuje i jedna od poslednjih objava Nikolićeve na Instagramu. 

Naime, Ana je putem društvenih mreža pokazala kako uživa u novoj pesmi „Pismo“, koju je Rasta nedavno snimio sa Darkom Lazićem i Mihajlom Veruovićem Vojažom. Numera je objavljena pre dve nedelje, a po svemu sudeći Ana ju je već naučila i pojačala je do daske.  

Ona je sa pratiocima podelila video, na kom uživa uz pomenutu numeru, a potom i ubrzo tagovala aktere ovog hita, između ostalog i bivšeg supruga, a on je isti i repostovao. Zbog ovog poteza počele su i spekulacije da je par uspeo da reši nesuglasice. 

Podsetimo, Ana je nedavno na Instagramu prozvala bivšeg supruga, dok on nije ni reč hteo da joj uzvrati, ističući da ostaje uzdržan zbog ćerke koju imaju

- Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar, niti ću se oglašavati tim povodom - kratko je rekao reper. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike