Jak spisak glumačke ekipe u filmu o Lukasu: Njegovog menadžera igraće trenutno najangažovaniji glumac, a jedna žena biće ključ svega

14.12.2022

12:44

2

U filmu će se pevač zvati Peđa Kovač

Jak spisak glumačke ekipe u filmu o Lukasu: Njegovog menadžera igraće trenutno najangažovaniji glumac, a jedna žena biće ključ svega
Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

O filmu "Kafana na Balkanu", koji će opisati život i karijeru Ace Lukasa, mnogo se priča, a sada je poznato i koji vrhunski glumci će zaigrati u ovom ostvarenju koje, inače, nosi naziv folkerovog velikog hita.

Naime, najveće ime koje se pominje u filmu je definitivno Branka Katić, a tumačiće lik žene koja je u Lukasovom životu imala ključnu ulogu. Takođe, jedna od uloga biće poverena glumcu Andriji Kuzmanoviću, te će se pojaviti u "Kafani na Balkanu" kao žestoki momak.

Kako je jedna scena za film već snimljena na Acinom koncertu u Areni, poznato je da će njega igrati Mladen Sovilj, a otkriveno je i da će njegovog oca timačiti Mima Karadžić, koji je još prošle godine izazio želju da se nađe u ovom projektu. Lukasovog menadžera, igraće Ivan Đorđević.

24sedam/Katarina Mihajlović
Branka Katić

- Andrija Kuzmanović igra žestokog momka sa beogradskog asfalta. Njegov lik je upečatljiv, sigurno će se dopasti gledaocima. Nedavno je odlučeno da Acinog menadžera glumi Ivan Đorđević, poznat po ulogama u hit serijama "Ubice mog oca", "Tajkun" i "Klan" - priča izvor za "Informer".

O predstojećem angažmanu, oglasio se Kuzmanović, priznajući da se raduje ulozi iz više razloga.

- Zasad mi se sviđa ovo što sam pročitao od scenarija. Video sam sebe u toj ulozi. Dobra je glumačka ekipa, igram i sa Jovom Maksićem, koji mi je drugar i divan glumac. Cela ekipa je fantastična - rekao je Andrija, dodajući da ne bi smeo mnogo da priča.

- Igram jednog "tvrdog" lika sa asfalta, to je sve što mogu da kažem.

Premijera filma "Ala je lep ovaj svet" ATA Images/Antonio Ahel
Andrija Kuzmanović

Folker je još ranije izrazio oduševljenje što će u njemu važnom projektu, učestvovati ugledni glumci.

- Drago mi je što će igrati takva plejada glumaca, koji su postigli uspeh i kod nas i u svetu. Nisam ih ja odabrao, već ljudi koji se bave time. Ne poznajem ni Branku Katić ni Andriju Kuzmanovića, ali ćemo se uskoro sresti - kratko je rekao Aca.

Premijera filma u planu je 3. novembar 2023. godine u Areni, a ono što je zanimljivo jeste da će odmah nakon prikazivanja "Kafane na Balkanu" Lukas održati spektakularan koncert.

Podsetimo, Mladen Sovilj će se u filmu zvati Peđa Kovač.

- Istraživao sam i detaljno pristupio zadatku. Svakako je izazov - rekao je Sovilj.

Hype Production
Aca Lukas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike