Ana Nikolić u noćnom provodu! Pevačica napravila haos u separeu: Bujno poprsje na izvolte

10.12.2022

10:25

0

Pevačica je tokom sinoćnog izlaska obukla belu košulju koju je raskopčala, pa zaigrala u separeu

Ana Nikolić u noćnom provodu! Pevačica napravila haos u separeu: Bujno poprsje na izvolte
Ana Nikolić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da intrigira javnost svojim objavama. Tako redovno svoje pratioce počasti fotografijama u kućnim izdanjima, iz šetnje, ali i onim izazovnijim. Poslednja u nizu objava izazvala je veliku pažnju njenih obožavatelja.

Naime, ona je sinoć bila u noćnom provodu, a snimci iz istog su preplavili društvene mreže. U beloj raskopčanoj košulji, bujno poprsje na izvolte, Ana je u društvu svojih prijatelja sve vreme đuskala, a zbog njenog stajlinga, ali i ponašanja, sve oči su bile uprte u nju.

Kako ju je ponela atmosfera, ona se popela na kožnu garnituru, pa počela da vrcka, a koreografijom je napravila haos u separeu. 

Dok je igrala, Ana je sve vreme imala cigaretu u ruci i naočare za sunce, a koliko je dobar bio provod, govore i snimci na Instagramu.

Podsetimo, nedavno se u javnosti pisalo o okršaju Ane i njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, koga je javno isprozivala nazvavši ga „velikim ocem“ koji će odgovarati za „zlodela“ koje je uradio njoj i njihovoj ćerki Tari. Reper o pevačici nije hteo ni reč da kaže, samo iz ljubavi prema ćerki.

Međutim, posle nekoliko dana, Ana je, čini se, zaboravila šta je pričala o bivšem, te je objavila pesmu koju reper peva zajedno sa Darkom Lazićem i Mihajlom Veruovićem Vojažem, a on istu objavu repostovao, te se spekulisalo da su bivši supružnici sklopili primirje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike