Rasta prvi put u javnosti sa novom devojkom Marijom: Jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO)

15.12.2022

08:05

0

Zaljubljeni par ne skida osmeh s lica

Rasta prvi put u javnosti sa novom devojkom Marijom: Jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO)
Rasta sa novom devojkom - Copyright ATAImages/ A.A.

Sinoć je na jednom prestoničkom splavu organizovana proslavla petog rođendana brenda ''Stiven Dokman'', a domaćin, reper Stefan Cvijović Cvija, tim povodom na jednom mestu okupio sve najbliže prijatelje, saradnike, ali i kolege sa estrade i novinare.

Cvija je podelio prve utiske povodom uspeha njegovog modnog brenda, a poznati su samo pristizali. Među njima je bio i reper Stefan Đurić Rasta, o čijem emotivnom životu se neprestano spekuliše nakon razvoda od pevačice Ane Nikolić.

Iako je reperova veza objavljena još tokom leta protekle godine, Rasta se sinoć prvi put u javnosti pojavio sa svojom novom izabranicom, glumicom Marijom Balaban.

ATAImages/ A.A.
Rasta i Marija Balaban

Stefan Đurić Rasta i Marija Balaban su na proslavu stigli dobro raspoloženi, a glumica osmeh nije skidala s lica. Očigledno joj prijaju blicevi paparaca, te ne znamo zašto se ranije u javnosti nisu pojavljivali zajedno.

ATAImages/ A.A.
Marija Balaban

Romansa Balabanove i Stefana Đurića Raste otpočela je tokom reperovog izdržavanja kazne kućnog pritvora zbog poveće količine marihuane koja je pronađena u njegovom domu. U jednom od intervjua Stefan je otkrio detalje odnosa njegove izabranice i male Tare, ćerkice koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, sa kojom je do skoro bio u zategnutim odnosima, međutim, šuška se su bivši supružnici zakopali ratne sekire.

Spekuliše se da su Rasta i Marija u vezi već više od godinu dana, a reper je nedavno izjavio da je srećan, ispunjen na svakom polju, te da će nastaviti da je krije od očiju javnosti. 

Marijina podrška mu posebno znači kada je odnos sa ćerkicom Tarom u pitanju, iako je ona navikla da funkcioniše sa svojom majkom Anom, u nekim situacijama mu Marijina ''ženska ruka'' posebna znači i pomaže oko vaspitanja ćerke.

ATAImages/ A.A.
Stefan Đurić Rasta

Podsetimo, Marija Balaban je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu. Marija trenutno studira na univerzitetu "Vienna's English Theatre Academy", pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktok-u gde ima skoro 70 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike