Bahato! Ana Nikolić bez brusa, puši u taksiju i izbacuje noge kroz prozor! (VIDEO)

17.11.2022

09:39

0

Pevačica uhvaćena sa ćerkom Tarom, a njeno ponašanje izazvalo je lavinu komentara

Bahato! Ana Nikolić bez brusa, puši u taksiju i izbacuje noge kroz prozor! (VIDEO)
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Ana Nikolić poslednjih dana izuzetno je kivna na svog bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Rastu, koji je juče u svom domu na Vračaru proslavi svoj 33. rođendan u društvu ćerke Tare. Emotivne trenutke sa proslave podelio je na svom Instagramu

Pevačica nije birala reči kada je prozivala bivšeg na Instagramu, nazivavši ga ''narkomanom'' i ''velikim tatom'', dok je on ostao suzdržan, te nije želeo da komentariše javne izlete svoje bivše, kako kaže, da bi maksimalno zaštitio njihovu ćerku Taru.

Dok je Rasta promovisao novu pesmu u jednom prestoničkom hotelu, ekipa emisije ''Paparaco Lov'' pratila je pevačicu u njenoj dnevnoj rutini Beogradom. 

Nikolićeva je pozvala taksi, koji ju je sa ćerkom Tarom odvezao do jednog prestoničkog hotala. Ono što je privuklo posebnu pažnju gledalace, jeste da je Ana sve vreme bez brusa, a bahato ponašanje u taksiju šokiralo je sve.

Naime, Ana je zapalila cigaretu, iako je u taksi vozilima strogo zabranjeno pušenje. Dok ju je taksista vozio kroz centar grada, pevačica je izbacila ruku kroz prozor, a potom i desnu nogu. 

Pevačica je navodno pojačavala muziku do daske, a potom je od vozača zahtevala da izađe i kupi joj potrepštine.

Kada je izašla iz automobila bila je bez šminke, sa tamnim naočarima, izgledala je zbunjeno i nije nosila brushalter, te joj se sve ocrtavalo.

Podsetimo, pevačica je najavila tužbu za bišeg supruga Stefana Đurića Rastu, istakavši da če reper morati da snosi konsekvence za sva zlodela koja joj je učinio

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike