Ana Nikolić u uskoj haljini na klaviru, dok Lukas svira: Ukrstili glasove 14 godina nakon izlaska duetske pesme!

08.12.2022

18:45

0

Iako je nikada nisu promovisali, pesma je našla put do publike

Ana Nikolić u uskoj haljini na klaviru, dok Lukas svira: Ukrstili glasove 14 godina nakon izlaska duetske pesme!
Ana Nikolić i Aca Lukas - Copyright Printscreen/YouTube/Aca Lukas

Ana Nikolić i Aca Lukas su 2008. godine snimili duetsku pesmu ''Šizofrenija'' koju su svojevremeno uradili Filip Miletić i Miloš Roganović, poznatiji kao ''Aspirinci''.

Ana i Aca nikada nisu promovisali ovaj duet, a pesma je sama našla put do publike.

Iako je nikada nigde nisu zajedno izveli, to se dogodilo 14 godina kasnije. Naime, Ana i Aca su prilikom jednog snimanja uživo otpevali čuveni hit, što je naišlo na brojne pozitivne komentare.

Dok je Lukas pevao i svirao klavir, Ana Nikolić je u poluležećem položaju na belom klaviru pevala dobro poznate stihove. 

Veliku pažnju privukao je i Anin stajling. Pevačica je za potrebe ovog snimanja odabrala usku žutu mini haljinu i crvene platforme, dok joj je kosa bila zalizana.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Podsetimo, Ana Nikolić je poslednjih meseci u medijskoj žiži zbog sukoba sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom. Ona je na njegov račun javno iznela niz uvreda i prozivki, dok je reper ostao suzdržan, kako kaže, zbog njihove ćerke Tare. Ana je dodala da će reper snositi konsekvence za sve što joj je uradio, a na savet svog advokata poslednjih nedelja se nije oglašavala na ovu temu, a spekuliše se da je bivši par zakopao ratne sekire.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike