Bekvalčeva o muškarcima: Dve i po godine nisam imala ni flert, sledeća godina je moja!

05.11.2020

08:28 >> 14:24

0

Pevačica je ispričala da će se teško opet odlučiti na brak, ali da su joj rekli da će 2021. godina biti njena kad je reč o novoj vezi

Bekvalčeva o muškarcima: Dve i po godine nisam imala ni flert, sledeća godina je moja!
Copyright Nataša Bekvalac ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac ima tri braka iza sebe, ali se uvek provlači pitanje i potencijalnog četvrtog, od kog, kako stvari stoje, neće biti ništa.

Nata je ispričala kakav joj je trenutno emotivan status, ali je otkrila i da je sledeća godina njena kad je reč o ljubavi.

– Na emotivnom planu, kod mene je jedna velika nula. Već dve i po godine nisam imala čak ni flert. Volela bih da kažem da sam barem to imala. Ali rekli su mi da je 2021. moja godina i da će mi se desiti sudbinska ljubav, da ću upoznati muškarca za ceo život. Pripremam se za to (smeh). Teško da ću se opet odlučiti na brak, ali na ljubav uvek pristajem – poručila je Bekvalčeva. Ona je na konstataciju da se u medijima nedavno pojavila fotografija na kojoj se ljubi sa jednim muškarcem, rekla da je to njen stil s prijateljima.

– Glupo mi je da to komentarišem jer je to moj prijatelj, a poznato je da se ja sa svojim prijateljima i prijateljima mojih prijatelja cmačem. Posebno kada su neke vesele večeri, kao što je bila ta. O tome da decu cmačem u usta ne treba da pričam. To je moja stvar, kao što je stvar svake majke kako će da ljubi svoju decu, a između ostalog i bliske ljude. Cmoknemo se, pa šta?! – čudila se pevačica.

Pročitajte još:

Nataša Bekvalac: Ovo je moj ljubavni život u 15 sekundi (FOTO)

Nataša Bekvalac: Ja sam najbolja bivša žena na svetu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike