Ceca i Lukas zapevali na svadbi njegovog sina, Matić otkrio šta je poklonio mladencima (FOTO/VIDEO)

07.03.2022

08:51

1

Svadba je bila vesela, a sve Acine kolege zapevale su s njim

Ceca i Lukas zapevali na svadbi njegovog sina, Matić otkrio šta je poklonio mladencima (FOTO/VIDEO)
luk - Copyright Instagram printscreen/kesharadojevic

Pevač Aca Lukas juče je oženio sina Lazara, a u jednom luksuznom prestoničkom restoranu gde je sve bilo gala pripremljeno, došla je i Ceca Ražnatović.

Folker je pozvao samo nju, Sašu Matića i Aca Pejvoića, koji iz opravdanih razloga nije mogao da prirustvuje slavlju, a kao što je i red i Lukasove kolege su zapevale.

Ceca je zbog obaveza oko "Zvezda Granda" kasnila na svadbu, a sedela je za stolom sa Acom. U jednom trenutku zajedno su zapevali, a taj snimak već kruži društvenim mrežama.

Ražnatovićka i Lukas otpevali su zajedno pesmu, tačnije njen duet koji je snimila sa Draganom Kojićem Kebom - "U snu ljubim medna usta", a onda ju je on poljubio.

Saša matić, naravno, takođe je otpevao nekoliko pesama i podigao goste na noge, a otkrio je i šta je poklonio mladencima.

- Jako smo bliski, to je ta neka ekipa koja se intenzivno druži sve ovo vreme, sve ove godine. Znam da je Aci drago, Lazaru, celoj familiji što sam došao... Spremam koverat, šta ću - nasmejao je Saša.

Podsetimo, Lukasov sin iz prvog braka oženio se juče devojom Anom. Oni su se prvo venčali u crkvi na karaburmi, a zatim i zakaonski u restoranu gde je kasnije upriličeno slavlje.

 

Mladenci su prvi ples odigrali uz glas upravo oca i svekra, a i Lazar je kasnije pevao Lukasov hit  "Kafana na Balkanu". Mlada je uzela prezime Vuksanović i zgazila Lazara prema običajima kako bi bila "glavna u kući".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike