Zavirite na proslavu 52. rođendana Željka Joksimovića: Jovana u dekoltiranoj haljini, a na ruci 14.000 evra (FOTO)

21.04.2024

17:07

0

Voditeljka i pevač se provodili u poznatom prestoničkom restoranu

Zavirite na proslavu 52. rođendana Željka Joksimovića: Jovana u dekoltiranoj haljini, a na ruci 14.000 evra (FOTO)
Željko Josimović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Željko Joksimović je juče napunio 52 godine, a tim povodom se među prvima oglasila njegova supruga Jovana koja mu je čestitala zajedničkom fotkom na društvenim mrežama.

Pevač je potom sa suprugom i najbližim prijateljima otišao u jedan prestonički restoran gde su proslavili ovaj bitan datum, a među okupljenima bile su voditeljke Sandra Perović, Branka Nevistić Grujić, kao i modna kreatorka Marija Tarlać.

Željkova supruga je za ovu priliku odabrala usku i dekoltiranu crnu haljinu, a na ruci je nosila sat marke "Rolex" čija se vrednost procenjuje na oko 14.000 evra.

Podsetimo, pevač se jednom prilikom prisetio početka njihove veze i otkrio u kom trenutku je shvatio da je Jovana prava žena za njega.

- Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to - rekao je Željko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike