Ceca neće ići kod Gudeljevih na slavu! Pevačica objasnila i razloge: Anastasija mora da bude tamo, a ja...

29.04.2024

22:45

0

Pevačica neće nastupati ovog leta

Ceca neće ići kod Gudeljevih na slavu! Pevačica objasnila i razloge: Anastasija mora da bude tamo, a ja...
Ceca i Anastasija Ražnatović sa Nemanjom i Nebojšom Gudeljom - Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Printscreen/ Youtube/NAC Breda /MN Press

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je počela sa radom na novom albumu, te će joj to biti prioritet u  narednom periodu. Pevačica je u potpunosti fokusirana na rad na novim pesmama, pa zbog toga neće nastupati u narednoj, letnjoj sezoni.

- Na leto neću raditi, moram da završim album, a za to mi je potreban fokus, želim da se tome predam, ne mogu i da putujem i da snimam, moram da budem fokusirana - rekla je Ceca.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja i Anastasija Gudelj

Njena naslednica Anastasija će uskoro sa suprugom Nemanjom Gudeljem proslaviti njegovu porodičnu slavu, ali Ceca neće prisustvovati tom veselju.

- Anastasiji je sad slava, Đurdevdan. Porodica Gudelj slavi Đurdevdan, snaja mora da bude tamo gde joj je slava, normalno. Ja idem na pričest i imam puno obaveza, gledam da sve raščistim do juna pa da pobegnem - rekla je folk diva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Osvrnula se i na sina Veljka, koji se plasirao u finale kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u boksu, te još jednom istakla koliko je ponosna na njega.

- Meni još uvek idu suze, preemotivna sam, znam šta mu ovo znači. Dobio je šansu da preko svoje države dobije večerašnji meč. On je maštao o ovome. Ovo je za mene stresno, navikli smo da boksuje, ali uvek navijamo da pobedi. Dobija na samopouzdanju - rekla je Ceca nakon meča i dodala:

- I meni se ostvario san!

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike