Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku! Posle gubitka bebe ’99. Lea jedva ostala živa: Imala unutrašnje krvarenje!

18.05.2021

17:13

0

Autor: M. Gudžulić

Voditeljka se osvrnula na težak životni period, kada je proširenje porodice bilo sve što je želela, ali zbog velikog stresa - bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale

ATAImages/Antonio Ahel

Lea Kiš sa suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miju, a 1999. sa velikom oduševljenjem prihvatili su vest o njenoj drugoj trudnoći. Međutim, iako je proširenje porodice bilo sve što je ona želela – stvari su se iskomplikovale i na izmaku trećeg meseca, dok je bila u drugom stanju, osetila je bolove dok je sa tada četvorogodišnjom naslednicom bila na pijaci, zbog kojih je jedva stigla do bolnice.

Pročitajte još:

– Vest o trudnoći Momčilo i ja dočekali smo sa velikim oduševljenje, Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale. Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne – pričala je jednom prilikom Lea za „Hello”, pa nastavila: Sledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čuduli kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju Božja volja, jer su me dva puta gubili – sećala se ona.

Oporavak je bio težak i dug.

– Imala sam dug i težak oporavak koji je trajao oko tri meseca. Nisam izgubila želju da ponovo postanem majka, iako sam, naravno, imala zabranu da to pokušavam narednih godinu dana. Međutim, iako je operacija bila uspešna, ostavila je trajne posledice. Uz sve moje i želje mog supruga da se po drugi put ostvarimo kao roditelji, u tome nismo uspeli – zaključila je tada voditeljka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti