I nakon četiri porođaja, glumica izgleda perfektno! Ova dijeta je zaslužna za fenomenalan izgled Mirke Vasiljević (JELOVNIK)

26.12.2022

05:41

0

Autor: Z.A.S.

Zdrava i preukusna hrana

I nakon četiri porođaja, glumica izgleda perfektno! Ova dijeta je zaslužna za fenomenalan izgled Mirke Vasiljević (JELOVNIK)
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Opšte je poznato da javne ličnosti, među kojima je i Mirka Vasiljević, uglavnom strogo paze na svoju ishranu. Poznate dame se, kako bi u svakom trenutku izgledale savršeno, odriču mnogo čega, a zdrava ishrana je imperativ.

Mirka se ne razlikuje od svojih koleginica, pa je godinama na specijalnom režimu, zahvaljujući kojem je, svaki put nakon porođaja, u kratkom periodu uspela da se oslobodi viška kilograma.

Ukoliko ste pomislili da poznata glumica gladuje - prevarili ste se. Njeni obroci su zdravi i prepuni proteina, a kada budete pročitali od čega se sastoje, shvatićete da su i veoma ukusni.

24sedam/Mladen Mijatović
 

- Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan - pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana - da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje - idite da spavate pa ćete zavarati glad pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak - rekla je ranije Mirka Vasiljević za Blic ženu.

Primer jelovnika ove dijete

Doručak: kajgana sa šampinjonima, 30 g ražanog hleba i 250 ml jogurta ( 1,5% mlečne masti)

Užina: 150 g sezonskog voća po izboru i 20 g pečenih badema.

Ručak: piletina sa tikvicama, plavim patlidžanom i paprikom.

Večera: mediteranska salata.

Antonio Ahel/ATAImages
 

I to je to. Mirka je upravo zahvaljujući ovoj ishrani, nakon svakog porođaja, u roku od dva i po do tri meseca, skinula pet kilograma i vratila se u fit formu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike