Ima se, može se! Mirka Vasiljević nosi minđuše identične kao i Jelena Đoković: Koštaju papreno (FOTO)

16.12.2022

07:30

0

Glumica ima isti ukus kao i supruga Novaka Đokvića, a za dobar komad nakita ne žali novac

Ima se, može se! Mirka Vasiljević nosi minđuše identične kao i Jelena Đoković: Koštaju papreno (FOTO)
Mirka Vasiljević - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Kod kuće je domaćica i majka četvoro dece, a u javnosti prava dama koja odiše elegancijom. Glumica Mirka Vasiljević gde god da se pojavi u javnosti svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Prati sve modne trendove i u skladu sa njima se nosi. Osim elegantnih odevnih komada, Mirka je pokazala da voli i skupocene komade nakita.

Naime, ona je na snimanje novogodišnjeg programa na RTS-u došla u crnoj elegantnoj haljini srcastog dekoltea, a ovu kombinaciju je ukombinovala sa minđušama poznatog brenda Van Cleef čija je cena prava sitnica. 

U pitanju je 18 karatno zlato, a cena ovog komada nakita u obliku deteline varira u zavisnosti da li je u pitanju čisto zlato ili dijamant. 

Na zvaničnom sajtu ovog brenda cena ovih minđuša iznosi 11.000 evra, a postoji mogućnost i za nešto jeftiniju varijantu kada se kupuje od kolekcionara.

Inače, ovaj brend preferira i supruga Novaka Đokovića, Jelena, koja za razliku od Mirke voli nešto skromnije varijante, a po svemu sudeći njih dve imaju identičan ukus. 

Svaki komad ovog nakita je pravo remek-delo majstora zanata, a u izradi ne učestvuju samo vrhunski juveliri i zlatari, već i oni koji se bave obradom kamena i poliranjem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike