Kakav fejl na 10 hiljada metara! Otvorila bolovanje, ukrcala se u avion za Bali - čik pogodite ko je bio tamo (VIDEO)

01.07.2024

20:21

0

Autor: K. O.

Jedna tiktokerka podelila je svoju neprijatnu situaciju

Kakav fejl na 10 hiljada metara! Otvorila bolovanje, ukrcala se u avion za Bali - čik pogodite ko je bio tamo (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Grejs, popularna tiktokerka poznata po nalogu @grachevaaleidya, podelila je viralni snimak koji prikazuje neprijatnu situaciju koju je doživela tokom leta avionom.

Kako je frilenserka u jednoj evropskoj kompaniji, Grejs svoje slobodno vreme provodi u rodnom Baliju u Indoneziji. Objasnila je kako je morala da otputuje kući, ali umesto da zatraži slobodan dan od šefa, odlučila je da uzme bolovanje, rekavši mu da ima zakazan pregled kod lekara zbog bolesti.

Neočekivani susret na letu

Grejs je na svom profilu objavila snimak iz aviona u kojem je pokazala poruku na telefonu sa selfijem svog šefa, koji se fotografisao u istom avionu. Ono što je situaciju učinilo još gorom je činjenica da se i ona videla u pozadini fotografije.

U kasnijem razgovoru, Grejs je otkrila da njena laž nije otkrivena zahvaljujući toj fotografiji, već mnogo ranije.

 

 

"Zar je ovo bolnica?"

"Stajala sam u redu kada sam primetila poznato lice. Prišao mi je, pozvao me po imenu i sarkastično upitao: 'O, zar je ovo bolnica?'" Uprkos tome što je uhvaćena u laži, devojka je objasnila da su se oboje dobro nasmejali celoj situaciji.

"Na kraju smo razgovarali tokom celog puta do aviona i unutar njega. On je napravio tu sliku i poslao mi je," pojasnila je Grejs.

Njeni pratioci su bili znatiželjni da li je zbog svoje laži imala problema na poslu. Grejs je u komentarima kratko napisala da su "oboje dali otkaz", ali nije ulazila u detalje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike