Šta znače osmeh i dobra energija: Konobar iz Niša oduševio gosta, on apelovao da dobije povišicu (VIDEO)

13.06.2024

20:12

0

Autor: K. O.

Smatra da takvu pozitivnost treba nagraditi

Šta znače osmeh i dobra energija: Konobar iz Niša oduševio gosta, on apelovao da dobije povišicu (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Jedan bloger i svetski putnik, kog samo na TikToku prati preko pola miliona ljudi, Kristijan Iličić, nedavno je bio oduševljen konobarom koji ga je posluživao u jednom restoranu Nišu.

Koliko su važni dobra energija i osmeh, svedoči upravo ova situacija. Mladić je veselo pevao uz bend dok je posluživao goste, pa je Iličić objavio video na TikToku i pozvao hotel da mu povećaju platu.

- Ovaj konobar iz Niša zaslužuje povišicu! Hotel, molim vas reagujte! - napisao je bloger u opisu objave, dodajući kasnije u komentarima da je konobar stvarno "super lik".

 

@kristijanilicic Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel Nais molim reagirajte! 😬😬😬 #hotelnais #niš #nišsrbija #nissrbija #svadba #srbija #hotelnaisniš ♬ original sound - Kristijan Ilicic

 

Nakon što mu je jedan korisnik u komentarima napisao: "Da skratim, niko mu nije ostavio bakšiš", Iličić je odgovorio videom kako bi dokazao da mu je ostavio napojnicu. Na snimku se vidi kako stavlja novac u konobarovu pregaču, dodajući u opisu da mu je dao bakšiš više puta, jer takvu pozitivnost treba nagraditi.

 

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike