Ovo su mama i sin i zagrljaj koji je uzburkao mreže: Da li i vi ovde vidite nešto neprimereno? (VIDEO)

03.10.2023

21:31

0

Autor: K. O.

Internet je bolestan i sve pokvari, jedan je od komentara

Ovo su mama i sin i zagrljaj koji je uzburkao mreže: Da li i vi ovde vidite nešto neprimereno? (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram

Da li je do mreža ili do ljudi? Već nedeljama unazad mrežama kruži snimak na kojem žena pod imenom Amber Wright grli svog 16-godišnjeg sina Brixtona nakon neizvesne fudbalske utakmice u Utahu.

Naime, kako se vidi na snimku koji sada već broji preko deset miliona pregleda, mama je snažno zagrlila svog sina nakon utakmice, te obmotala noge oko njega.

Video je ubrzo naišao na hiljade rekacija korisnika društvenih mreža, a najglasniji su bili oni koji su je koji su je optužili da je njeno ponašanje totalno neprimereno.

“Ah, ti si jedna od ‘onih’ mama”, “Nije problem u zagrljaju, nego u tvojim nogama. Nije trebalo da napuštaju tlo”, “Mama želi biti tinejdžerka”, “Ovo je tako pogrešno, jadno dete”, “Njegova buduća devojka neće imati šanse pored ove žene”, “Zagrljaj je još i najmanji problem, ova odeća je totalno neprimerena za utakmicu srednjoškolaca”, samo su neki od hiljada komentara i kritika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Lund (@ambslund)

 

Bilo je i onih koji su pokušali da stanu u njenu odbranu, doduše u značajno manjem broju.

“Sina nisam videla godinu dana jer je u vojsci. Moj zagrljaj će isto biti ovakav”, “Internet je bolestan i sve pokvari”, “Ovde ne vidim ništa čudno osim roditeljske ljubavi”...

Sve je toliko uzelo maha da se i sama Amber oglasila na ovu temu.

Objasnila je da je Brixton izgubio oca zbog alkoholizma kada je imao 15 godina, a sporna utakmica bila je prva u kojoj je mladi sportista na terenu nosio dres s brojem 44, koji predstavlja datum smrti njegovog oca (4. april).

Ni to nije bilo dovoljno razjarenoj masi, pa se ubrzo i sam Brixton oglasio u pokušaju da odbrani majku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Lund (@ambslund)

 

“Kako bi bilo da ostavite moju mamu na miru. Nikada me nije zlostavljala, radila nešto seksualno sa mnom ili mojim prijateljima… Ona je moja mama. Ona je moj heroj”, napisao je 16-godišnjak.

Potom se ponovo oglasila i majka.

“Živimo u društvu u kojem propovedamo da svi treba da volimo jedni druge. To se čini vrlo licemernim… Nikada ne bih otišla na nečiju stranicu da ga ponižavam i omalovažavam… Ako ste jedna od osoba koje slučajno vide u ovom nešto nemoralno ili seksualno ili loše u vezi s tim, onda ću samo reći da je to vaša odgovornost”, napisala je ova samohrana majka koja se našla na meti napada, dodajući da je ona samo “ponosna mama koja grli svoje dete”.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike