Mnogo ga je naljutila: Muškarac podneo prijavu policiji jer devojka nije platila polovinu računa u restoranu

02.10.2023

20:37

0

Autor: K. B.

Ruska policija sada traga za mladom ženom koja je napustila restoran, ostavivši svog partnera da plati ceo račun nakon što je odbila da ga ravnopravno podele

Mnogo ga je naljutila: Muškarac podneo prijavu policiji jer devojka nije platila polovinu računa u restoranu
Dejt - Copyright Freepik

Plaćanje računa na prvom sastanku je oduvek bilo kontroverzno pitanje, sa različitim mišljenjima o tome da li muškarci treba da pokriju sve troškove ili da se račun deli. Međutim, ovaj spor nikada ranije nije vodio do policijske istrage.

Incident se dogodio kada je 28-godišnji muškarac iz Moskve podneo prijavu policiji protiv žene sa kojom je bio na sastanku, tvrdeći da je odbila da podeli račun, ostavljajući ga da plati celih 16.000 rubalja (165 dolara).

Freepik
 

Muškarac nije imenovan u izveštaju, ali je rekao policiji da je upoznao ženu preko interneta nekoliko nedelja ranije. Nakon što su se upoznali preko društvenih mreža, odlučili su da izađu na sastanak i odabrali kafić na moskovskoj Aveniji Mira. Sve je teklo glatko sve dok nije stigao račun, a konobar je predložio da se troškovi podele ravnomerno. Međutim, žena je odbila taj predlog, tvrdeći da je muškarac naručio većinu hrane i pića, pa bi trebalo da plati sam.

Nakon kratke svađe, žena je napustila kafić, ostavljajući muškarca sa neizmirenim računom. Muškarac je odlučio da se obrati policiji, tvrdeći da je žrtva odbijanja da se podeli račun sa osobom sa kojom je bio na romantičnom sastanku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike