Kosa na glavi vam će se dizati kad vidite šta skrivaju ove prostorije, nećete moći da spavate (VIDEO)

18.09.2023

21:14

0

Autor: K. B.

U različitim kućama širom sveta postoje prostorije koje kriju tajne i priče od kojih ćete se naježiti

Kosa na glavi vam će se dizati kad vidite šta skrivaju ove prostorije, nećete moći da spavate (VIDEO)
Mrak - Copyright Profimedia

Počnimo od zamkova koji su prepuni tajnih soba do neobičnih skitnica koji žive u skrivenim zidovima. U nastavku, predstavljamo nekoliko najstrašnijih priča o takvim mestima.

Jedno od takvih mesta je "Zamak pevača" na "Mračnom ostrvu". Sam pogled na enterijer ovog zamka otkriva da se na svakom koraku krije neki zastrašujući detalj. Godine 2014., jedan čovek po imenu Lemberdžek slučajno je otkrio tajni prolaz u zamku koji je vodio do jezive, minijaturne prostorije koju je mogao da istraži samo puzeći. U njoj su pronađene i stare aktentasne sa vintidž nakitom, a čak su se našle i VHS kasete s misterioznim sadržajem.

 

 

Manastir Monseto Dijen takođe spada među jezivija mesta na svetu, jer je 2002. godine iz njegove biblioteke nestalo nekoliko hiljada knjiga, bez ikakvog objašnjenja.

Jedan bračni par, Sara i njen muž, preselili su se u svoj novi dom 2022. godine, gde su slučajno otkrili misteriozni prolaz u sobi svog sina. Ta prostorija bila je toliko jeziva da su morali da je potpuno renoviraju kako bi se osećali sigurno u svojoj kući.

Godine 2005., Džejson i njegova verenica pronašli su tajanstveni hodnik iza police za knjige u svom novom domu. Da bi situacija postala još jezivija, na kraju tog hodnika su pronašli poruku sa natpisom "Pročitaj me!", ostavljenu od strane prethodnih stanara.

Ako ste spremni da noćas ne spavate, možda biste želeli da pogledate ovaj video snimak i razmislite o pregledu svoje kuće. Nikad ne znate kakve tajne prostorije ili priče se mogu kriti u vašem domu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike