„Gladne mu bile oči“: Muškarac jeo jagnjetinu pa mu kost uletela u oko, izveštaj lekara zabavio mnoge

30.04.2023

10:31

0

U izveštaju lekara koji je primio pacijenta stoji i kratak opis nezgode, kao i njene posledice

„Gladne mu bile oči“: Muškarac jeo jagnjetinu pa mu kost uletela u oko, izveštaj lekara zabavio mnoge
Jagnjetina - Copyright Unsplash

Lekari hitne pomoći se tokom svoje karijere nagledaju svega i svačega, od bezazlenih do ozbiljnih povreda i stanja, a neke od tih situacija nastale su iz toliko bizarnog, suludog ili komičnog razloga da nas je često sramota da priznamo šta se zaista dogodilo.

Jedna takva, u najmanju ruku neobična nezgoda, dogodila se i čoveku u Zagrebu, koji je, kako stoji u nalazu koji kruži društvenim mrežama, zadobio „udarac kosti od jagnjetine u levo oko“.

U izveštaju lekara koji je primio pacijenta stoji i kratak opis nezgode, kao i njene posledice:

Danas prilikom ručka pacijenta je udario deo kosti od jagnjetine po levom oku. Držao je led dvadesetak minuta, mutnije vidi, žulja ga i boli“, piše u nalazu koji je viralan već nekoliko meseci.

 

 

Redakcija portala „24sata.hr“ je proverila verodostojnost tog događaja od pre nekoliko dana i zaista – tako je bilo. Čovek je došao u hitnu očnu ordinaciju, bolelo ga oko. Udarila ga je jagnjeća kost.

Propisana mu je terapija, oko će po svemu sudeći biti dobro, ne zna se jedino kako je kost završila blizu oka, to u nalazu ne piše. Da li je neko drugi kriv, da li je možda došlo do kakvog fizičkog obračuna jagnjećom kosti koja se našla pri ruci? Ko će ga znati, to ostaje misterija. Najgore je ipak prošlo, nema sumnje – siroto jagnje, piše „24sata.hr“.

Izveštaj lekara koji je objavljen na Fejsbuku dobro je zabavio korisnike, pa su odmah počeli da stižu šaljivi komentari.

„Gladne mu oči bile“, „To je doslovno bila borba oči u oči“, „Kad jaganjci utihnu“, „Tele ima teže kosti, dobro je prošao“, „Jagnjetinu je potrebno prethodno zaklati i ispeći pre serviranja na tanjir“, pisali su korisnici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike