Da štite i služe: Britanski policajac uhapsio dostavljača hrane, pa učinio nešto neočekivano

25.04.2023

19:13

0

Autor: K. O.

Neki su pozdravili ovaj potez dok su drugi zamerili što je policajac potrošio vreme

Da štite i služe: Britanski policajac uhapsio dostavljača hrane, pa učinio nešto neočekivano
Copyright Pexels

Jedan britanski policajac učinio je nešto neočekivano pošto je uhapsio dostavljača.

Toni Robson (34) i njen suprug Pol (41) rekli su da su čekali sat i po na svoju picu od 57 dolara kada su konačno odlučili da pozovu i otkažu porudžbinu. Par se upravo spremao da napravi sendviče sa ribom kada se začulo zvono na vratima.

„Na naše iznenađenje, to je bila policija“, rekao je Robson za Southwest News Service. „Policajac je pitao mog muža: "Jesi li naručio picu večeras?"

On je odgovorio: "Hm, da."„Policajac je rekao: "Pa, upravo smo uhapsili vozača dostavljača zbog sumnje da je vozio drogu, pa smo mislili da vam donesemo vašu picu jer bih se stvarno iznervirao da je to moja pica koja je upravo ostavljena u njegovom autu."

Njihova pica sa sirom i feferonama bila je „malo hladna“, rekao je Robson, „ali ipak mnogo bolja od sendviča sa ribljim štapićima koje bismo jeli.

Pixabay
 

„Policajci koji su uhapsili dostavljača isporučili su picu dok su bili na putu ka stanici“, rekao je portparol policijske uprave Zapadnog Jorkšira za SVNS, dodavši da je vozač pušten iz pritvora dok čeka rezultate analize krvi.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni neočekivanom isporukom. Jedan član Alijanse poreskih obveznika, grupe u Velikoj Britaniji koja se zalaže za niže poreze, tvrdi da je poseta bila nepotrebna.

„Ovo gubljenje policijskog vremena ostaviće gorak ukus u ustima poreskih obveznika“, rekao je Džo Ventre, menadžer digitalne kampanje grupe, piše New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike