Japanska pevačica poručila fanovima da na koncert dođu - okupani

07.03.2023

20:21

0

Autor: K. O.

Čuli smo za rajder liste koje umetnici isporučuju organizatorima, ali ovako nešto do sada nismo čuli

Japanska pevačica poručila fanovima da na koncert dođu - okupani
Copyright Printscreen/Instagram

Ona je pevačica i često pozajmljuje glas crtanim junacima, a Rie Takahaši je možda i najpoznatija po tome što je pozajmila glas u anime filmu KonoSuba. 

Ova umetnica priprema solistički koncert, a sada je na Twitteru objavila fotografiju sa savetima za fanove koji dolaze da je slušaju. Podsetila je fanove čega sve treba da se pridržavaju, a neka pravila prilično su šokirala, kako obožavaoce, tako i javnost.

Molim vas, okupajte se

Na Twitteru, gde je prati skoro milion ljudi, podelila je detaljan, rukom napisan vodič za svakoga ko dolazi na koncert.

A među predlozima našli su se eksterna baterija za mobilni telefon, kao i malena torbica za čuvanje bitnih stvari u njoj.

Naglasila je fanovima da se okupaju pre dolaska na koncert kako ne bi bilo neprijatnih mirisa. U donjem desnom uglu svog crteža pevačica je nacrtala osobu koja se kupa. Neki su bili iznenađeni, druge je ova njena objava nasmejala do suza.

 

 

Jedan korisnik Twittera napisao je da ne može da se kupa zbog povrede, ali je obećao da će sigurno poneti parfem, na šta mu je Takahaši odgovorila:

"Lično, preporučujem maramice za znoj i suvi šampon! Nekima se možda neće svideti parfem."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike