Mia Borisavljević se kaje zbog ranih radova: Priznala da novi biznis preti da bude uspešniji od njene muzičke karijere (VIDEO)

07.03.2023

07:30

2

Pevačica je u intervjuu za 24sedam otkrila da je salon lepote i te kako uspešno posluje, te da su se za dve godine proširili i van Beograda

Mia Borisavljević se kaje zbog ranih radova: Priznala da novi biznis preti da bude uspešniji od njene muzičke karijere (VIDEO)
Mia Borisavljević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević okupila je predstavnike medija, kako bi sa njima podelila novitete na kojima je radila prethodnih meseci. U pitanju je novi singl pod nazivom „Crne suze”, novi salon lepote, a uz sve to i 15 godina muzičke karijere. 

U intervjuu za 24sedam Mia je otkrila koliko puta je bila izneverena i koji je to period njenog života, koliko je novi biznis isplativ, kao i da li se kaje zbog spota u kom je bila gotovo gola.  

Antonio Ahel/ATAImages
Mia Borisavljević

Nova pesma, salon lepote, a uz to i 15 godina karijere. Kada pogledaš sa ove distance, kako si zadovoljna svime što si postigla?

- S obzirom na to da sam kao muva bez glave uletela u svet šoubiznisa, misleći da ću ja samo da pevam, jer to volim. S obzirom na to šta sam sve preturila preko svojih leđa, moja karijera traje i posle 15 godina. Stvorio moj novi biznis koji pretenduje da bude uspešniji od Mie Borisavljević, a osim toga, tu je i dvoje dece, svašta nešto se desilo za ovih 15 godina. Mogu samo da kažem da sam živela život punim plućima i baš se nisam štedela. 

Ne kaješ se ni zbog čega što si uradila?

- Bilo je raznih gluposti. Nije bio svaki dan „jupi”. U svemu ima teških momenata i dana koji treba da se precrtaju, ali to je u procentima 1:99. 

Antonio Ahel/ATAImages
Mia Borisavljević, Bojan Grujić

Kako si se odlučila da snimiš ovu numeru?

- Moj Bojan ide kod iste frizerke kao i Rimski. Pričali su o pesmama i on ga je pozvao da dođemo da čujemo šta ima. Otišla sam u studio da vidim šta ima od novih pesama. Ceo prethodni album je radio moj Bojan, a pošto smo upali u ovaj posao, on nema vremena da sedi u studiju, a meni je bilo vreme da snimim neku pesmu i eto to se desilo zahvalujući Rimskom. Otišla sam kod Filipa Mladenovića i prvu pesmu koju mi je pustio bila je „Crne suze” i ja sam rekla da dalje neću da slušam ništa. On je mislio da ću ja nešto brže izabrati, ali sam mu rekla: „Ne znam šta je za mene, ali ova pesma je moja”. Ne interesuje me da li će biti hit, znala sam da u svojoj karijeri moram da imam ovakvu pesmu. 

U kom periodu života si se osećala povređeno i iznevereno?

- Da sam bila povređena jesam. Kako bih znala da izaberem ljubav svog života, da nisam pogrešila milion puta. Bilo je situacija zbog kojih sam se naučila pameti. 

Kako uspevaš da uskadiš porodične i poslovne obaveze?

- Dobra organizacija. U početku je bilo jako teško. Mia Bodi Spejsom se bavim dve i po godine. To nije problem od juče, sad smo se već uhodali.

Antonio Ahel/ATAImages
Mia Borisavljević, Bojan Grujić

Da li je postojala bojazan da li će biznis uspeti, s obzirom na to da je potrebno puno ulaganja?

- Ovaj biznis sam sebe nadograđuje. Mi smo započeli najpre u malom prostoru, pa malo većem, pa smo počeli da se širimo i po drugim gradovima. Ovo je čista matematika, ako ide, širimo se, ako ne ide, ostajemo tu gde jesmo. Ovaj biznis se jako brzo širi, za dve godine smo napravili čudo.

Finansijski aspekat je zadovoljavajući?

- On je logičan sled svega ovoga. 

24sedam/Danica Božović
Mia Borisavljević

Spot u kom si gotovo naga, o njemu se priča i dan-danas, da li se kaješ zbog toga i da li bi ponovo isto uradila?

- To se radi jednom u životu. Ne samo da ne treba ja da ponovim, nego ne treba niko da me kopira. To što sam jednom napravila je da se pamti i priča posle 15 godina.

O tome da li njene koleginice posećuju njen salon lepote, ali i koliko sada troši na sebe, otkako je majka, pogledajte u narednom video-snimku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike