Stjuardesa otkriva: Izaberite pametno, ova sedišta u avionu su najgora i treba ih izbegavati

24.03.2024

19:26

1

Autor: K. B.

Stjuardese vodećih avioprevoznika podelile su važne savete o izboru sedišta na letovima, naglašavajući koja mesta treba izbegavati da bi se izbeglo kasno iskrcavanje i dugo čekanje na serviranje hrane

Stjuardesa otkriva: Izaberite pametno, ova sedišta u avionu su najgora i treba ih izbegavati
Copyright Profimedia

Izdvojili su sedišta u srednjem redu, posebno 11A i 11F kod prozora, kao najmanje poželjna za putnike. Iz ovih sedišta, putnici obično izlaze poslednji i čekaju na obrok duže od ostalih.

Stjuardesa Tara iz jedne kompanije posebno je upozorila one koji putuju na kratkim relacijama. Prema njenim rečima, sedenje u sredini aviona može značiti da ćete ostati bez hrane. Ona savetuje biranje sedišta bliže ulazu ili izlazu iz aviona ako želite da uzmete nešto za jelo ili piće tokom leta.

Profimedia
 

U slučaju da se putnik ipak nađe u srednjem redu, Tara preporučuje nošenje jednostavnog obroka u ručnom prtljagu. Ovo može biti koristan način da se osigurate da nećete biti gladni tokom leta.

Dodatni savet od stjuardese odnosi se na planiranje i rezervaciju. Ona naglašava važnost unapredne rezervacije leta i biranja sedišta pri kupovini karte, kako bi putnici mogli da uživaju u udobnijem i prijatnijem putovanju. Ovi saveti su preneti u cilju poboljšanja iskustva putnika tokom letova, prema izveštaju Independent.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike