Viralni video od skoro 26 miliona pregleda: Zavirite u kabinu prve klase aviona koja košta od 10 do 30 hiljada evra (FOTO+VIDEO)

13.03.2024

19:07

0

Autor: V. I.

Udobnost je podignuta na najviši mogući nivo

Viralni video od skoro 26 miliona pregleda: Zavirite u kabinu prve klase aviona koja košta od 10 do 30 hiljada evra (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Viralni video, koji kruži društvenim mrežama a pregledan je skoro 27 miliona puta, otkrio je jedinstveno iskustvo prve klase u avionu "Singapur erlajnza".

Filmić prikazuje nasmejane stjuardese u elegantnim uniformama koje dočekuju putnike na vratima aviona, najavljujući nezaboravno iskustvo koje vas očekuje. Ali ono što sledi iza vrata prve klase nije ništa slično onome što ste možda navikli da vidite u ekonomskoj klasi. Prva klasa ove luksuzne avio-kompanije nudi ekskluzivan prostor koji uključuje dve velike fotelje, televizor i udoban krevet za dve osobe.

Profimedia
 

 

Metaliksiva fotelja omogućava vam da doživite svoju personalizovanu kabinu iz bilo kog pravca, jer može da se okreće za punih 360 stepeni. Stolica se ne može pretvoriti u ležeći krevet, ali to svakako nije problem. Kada dođe vreme za spavanje, postoji potpuno odvojen deo vašeg apartmana posvećen tome. To znači da imate i krevet i stolicu za upotrebu tokom leta, umesto uobičajene stolice koja se pritiskom na dugme pretvara u krevet.

 

Profimedia
 

Ono po čemu se ova usluga razlikuje od drugih jeste bračni krevet u oblacima. Druge avio-kompanije uglavnom nude dva kreveta koja nisu skroz povezana, jer donja polovina ima tendenciju da bude skrivena u odvojenim pregradama i prostorima za noge.

Apartman takođe dolazi opremljen naprednom tehnologijom, uključujući personalizovani ručni bežični tablet sa mnoštvom kontrola sedišta i osvetljenja.

 

 

Ovaj prizor dobio je mnoštvo komentara oduševljenih pratilaca koji su jasno dali do znanja da bi sve dali da mogu da se provozaju na ovom udobnom krevetu nebu pod oblake.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike