Šta stjuardese stvarno vide? Ispovest o nehigijeni u avionu koja šokira, postoji još gadnija stvar od toaleta

06.11.2023

20:16

0

Autor: K. B.

Ljudi koji putuju avionom obično ne razmišljaju o higijeni unutar tog prevoznog sredstva, ali nedavni komentari stjuardesa na Redditu izazvali su pravu pometnju i bacili svetlo na ovo pitanje

Šta stjuardese stvarno vide? Ispovest o nehigijeni u avionu koja šokira, postoji još gadnija stvar od toaleta
Ilustracija - Copyright Profimedia

Jedna stjuardesa podelila je svoje iskustvo i apelovala na putnike da, ako mogu, izbegavaju korišćenje toaleta u avionu tokom leta. Objasnila je da toaleti u avionima često nisu detaljno dezinfikovani jer između letova retko ima dovoljno vremena za temeljno čišćenje. Neki putnici su čak pitali postoji li poseban toalet za avionsko osoblje, jer ih retko sreću tamo. Stjuardese se navikavaju da izbegavaju korišćenje avionskih toaleta što je više moguće.

Profimedia
 

Ova priča postala je uvodna tema, a druga stjuardesa se nadovezala tvrdeći da toaleti nisu najprljavija mesta u avionu i da postoje još prljavija mesta. Pozvala se na studiju iz 2015. godine koju je objavio Forbes, koja je dokazala da toaleti nisu najprljaviji. Prema tom izveštaju, poluge koje se nalaze na naslonima sedišta, a koje služe kao stočići, imaju osam puta više bakterija nego avionski toaleti. Ove površine se gotovo nikada ne čiste, a mnoge ruke ih dodiruju.

Komentari korisnika brzo su se nizali, s izražavanjem zabrinutosti i zgroženosti. Neki su se pitali o higijeni toaleta nakon intimnih odnosa, dok su drugi upozoravali na decu koja često dodiruju naslone iza sedišta. Iako avio-putovanja pružaju mnoge prednosti, ova iskustva stjuardesa podsećaju nas na važnost održavanja higijene tokom putovanja avionom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike