Ako volite originalne hotele, razmislite o ovom predlogu! Da li biste proveli noć u krompiru teškom 6 tona?

15.12.2022

19:32

0

Autor: 24sedam

Savršen za sve koji žele da pobegnu od užurbanog gradskog života

Ako volite originalne hotele, razmislite o ovom predlogu! Da li biste proveli noć u krompiru teškom 6 tona?
Da li biste odseli u krompiru teškom 6 tona - Copyright Profimedia

Ljubitelje neobičnih smeštaja pre dve godine iznenadila je ponuda koja je stigla iz američke države Ajdaho. Na jednom ranču osvanula je soba u obliku džinovskog krompira.

One koji se usude da odsednu u "povrću" dugom osam i širokom tri i po metra, čeka niz pogodnosti, kao što su bračni krevet, topla voda, klima uređaj i grejanje.

Spavaća soba je potpuno okrečena u belo što je čini svetlijom i prostranijom. Tu je bračni krevet sa posteljinom i udobnim jastucima koji dodaju dašak udobnosti. Postoje čak i police sa strane kreveta na kojima se nalazi niz knjiga, čak i biljke vise sa plafona da bi dale živu atmosferu.

Soba u suštini ima sve pogodnosti koje bi vam bile potrebne kao da boravite u klasičnom hotelskom apartmanu. To je šarmantan mali prostor savršen za jednu osobu ili par.

Još jedna dodatna prednost koja čini da se osećate kao da boravite na farmi je Dolino prisustvo. Doli dočekuje goste koji borave u hotelu i jedna je od najlepših krava koje ćete ikada sresti!

Krompir je okružen farmama, zabačen je i savršen za sve koji žele se izoluju. Mir i potencijalni napad klaustrofobije koštaju 200 dolara po noćenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike