Najdosadnija hotelska soba na svetu obećava vam najgoru noć u životu

19.06.2022

15:30

0

Autor: A.G.

U ovoj sobi sve je napravljeno i izvedeno na potpuno pogrešan način

Najdosadnija hotelska soba na svetu obećava vam najgoru noć u životu
Krevet, posteljina - Copyright Pixabay

U Blekpulu, gradu na zapadu Engleske, postoji hotel “Art B&B” koji u svom sastavu ima jednu posebnu sobu. Soba je osmišljena tako da svoje goste nervira i iritira do krajnjih granica.

Hotelska soba iz „noćne more“ koja je dizajnirana da gostima pruži najgoru noć u životu sa televizorom koji možete gledati samo ako ga gledate kroz ogledalo, otvorena je za javnost kako bi približila javnosti sve poteškoće sa kojima se suočavaju ljudi sa invaliditetom.

Sobu je dizajnirao Kristofer Samjuel, i sam osoba sa invaliditetom, pa je svoje iskustvo koristio da dizajnira sobu. Umetnik iz Lestera postao je beskućnik 2017. i smešten je u hotelsku sobu koja je imala loš pristup.

„Nisam mogao normalno da uđem u sobu, da koristim toalet ili čak da legnem na krevet, pa sam samo spavao na svojoj stolici.

U ovoj sobi sve je napravljeno i izvedeno na potpuno pogrešan način. Prekidači za svetlo su smešteni nisko, a krevet je veoma udoban, ali previsok. Svaki element sobe je baš tamo gde će razbesneti goste.

„Čak je i korišćenje tuša noćna mora, boce sa sapunom i šamponom su postavljene naopačke tako da ih je teško izvaditi.

Boravak u ovoj sobi košta 70 funti po noći, a za taj novac dobićete besplatnu glavobolju, bes i želju da ostavite oštar komentar - što je upravo ono što Kristofer želi.

„Važno je da gosti razumeju svrhu ove sobe, to mora biti najdosadnija hotelska soba na svetu“, rekao je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike