Melanija Tramp izazvala pažnju svojim stajlingom: Iako mnogi ne odobravaju ovaj model cipela, one su ipak vrhunske

09.06.2024

12:44

0

Autor: K. B.

Melanija Tramp je juče započela dan u Njujorku, a prilikom napuštanja čuvene Trampove kule, privukla je pažnju fotografa svojim novim modnim izdanjem

Melanija Tramp izazvala pažnju svojim stajlingom: Iako mnogi ne odobravaju ovaj model cipela, one su ipak vrhunske
Copyright Profimedia

U pratnji velikog obezbeđenja, bivša prva dama SAD je zračila osmehom, dok su detalji njenog stajlinga sigurno osvojili simpatije modnih zaljubljenika.

Dok je njen suprug, Donald Tramp, bio predsednik od 2017. do 2021. godine, Melanija je predstavljala čitav niz sjajnih modnih izdanja koja su je učinila jednom od najbolje stilizovanih prvih dama Amerike u istoriji, uporedivu sa Džeki Kenedi.

Profimedia
 

Poznata po svom majstorskom pristupu eleganciji, Melanija je juče nosila savršeno klasične elegantne pantalone šireg kroja i jednostavnu crnu košulju. Uz to, nosila je čuvene Chanel dvobojne balerinke koje su upotpunile spoj ovih dva odevna komada. Iako su balerinke kultni model cipela, postoje oni koji smatraju da ova obuća nije atraktivna.

Njena frizura je bila besprekorna i raskošna, sa bojama koje su krasile njenu kosu i sa velikim volumenom. Melanija i dalje preferira nijansiranje kose, dajući prednost svetlijim pramenovima i kontrastima. Ovaj izgled je opravdao njenu modnu reputaciju, dok se skandal oko njenog supruga i dalje odvija.

Profimedia
 

Donald Tramp nedavno je proglašen krivim za prikrivanje novca i falsifikovanje poslovnih dokumenata, postavši prvi predsednik Amerike koji je proglašen krivim na sudu. Iako Melanija nije prisustvovala sudskom procesu, zvanično podržava svog supruga, ali je izrazila nezadovoljstvo nekim detaljima iz sudskog procesa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike