Počelo snimanje treće sezone "And Just Like That": Sara Džesika Parker sakrila jednu stvar (FOTO)

03.05.2024

12:30

0

Fanovi i dalje žele da prate živote junakinja serije "Seks i grad"

Počelo snimanje treće sezone "And Just Like That": Sara Džesika Parker sakrila jednu stvar (FOTO)
Sara Džesika Parker u seriji "And Just Like That" - Copyright Profimedia

Serija "Seks i grad" se pojavila pre 25 godina i unela pravu pometnju u tadašnjem TV svetu.

Profimedia
 

Poslednja sezona je emitovana 2004. godine ali broj njenih fanova, više miliona širom sveta, nikada nije počeo da se osipa, a serija je stekla kultni status. Zato je odluka da se 2021. godine napravi spin-of serije pod imenom "And Just Like That", obradovala sve.

Počelo snimanje treće sezone

Serija "And Just Like That" je snimljena bez omiljene junaknije Samante, ako ne računamo njeno veoma kratko pojavljivanje u kameo ulozi, ali bez obzira na gunđanje pojedinih fanova, prva sezona je prošla prilično dobro, toliko dobro, da je doneta odluka o snimanju druge sezone.

Profimedia
 

Izgleda da priča nije završena i da tek počinje, tako da nakon završene druge sezone, definitivno će biti snimljena i treća sezona ""And Just Like That".

Vest o početku snimanja treće sezone podelila je na Instagram nalogu glavna protanogostkinja Sara Džesika Parker, koja igra neponovljivu Keri Bredšo.

Misterija novih epizoda

Sara Džesika Parker je olovkom vešto prikrila naziv nove epizode. Za sada, šta će se sve dešavati u novoj sezoni i da li će biti novih likova ostaje misterija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ono što je za sada poznato jeste da se u njoj neće pojaviti Če Diaz, jedan od najomraženijih likova u istoriji televizije, a koju igra Sara Romirez.

Profimedia
 

Insajderi tvrde kako je razlog za to nezadovoljstvo koje fanovi osećaju prema ovom liku. Pored toga, kreatori serije smatraju kako Če više nema šta da doprinese seriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike