Partner Hale Beri podelio na Instagramu njenu sliku na kojoj je kao od majke rođena, fanovi u ekstazi (FOTO)

14.05.2024

11:14

0

Autor: V. I.

Sigurni smo da ćete ovu fotografiju pogledati više puta

Partner Hale Beri podelio na Instagramu njenu sliku na kojoj je kao od majke rođena, fanovi u ekstazi (FOTO)
Hale Beri - Copyright Profimedia

Van Hant, emotivni i erotski partner glumice Hale Beri, u čast Dana majki podelio je na društvenim mrežama fotografiju zvezde na kojoj je ona potpuno obnažena bez ijedne krpice na sebi.

Na snimku objavljenom u objavi na Instagramu, gola Hale je stajala na otvorenom balkonu, leđima naslonjena na ogradu, dok je njena guza bila potpuno izložena suncu i znatiželjnim pogledima. Sa svojim dugim, smeđim talasima koji su se vijorili na vetru, 57-godišnjakinja je bacila pogled ka kameri preko ramena. 

Pevač grupe "Seconds of Pleasure", koji je potvrdio svoju romansu sa mamom dvoje dece u julu 2020, uz sliku je stavio i tekst s igrom reči koja je pratila snimak. 

"Srećan dan majki iz dubine... mog srca“, napisao je 54-godišnji umetnik, s tim što je to moglo i da se pročita kao "Srećan dan majki od guze... mog srca“. Uz to je odao: "O sr**e, nisam smeo da to objavim! Morate priznate da je ova keva ovde faca!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

 

Naravno, fanovi su bili oduševljeni u ekstazi što izvajanom zadnjicom glumice u šestoj deceniji, što Vanovom pametnom igrom reči. 

"Slatko. Drsko“, prokomentarisao je jedan korisnik. "@vanhunt vidimo šta si uradio tamo!“

Drugi je napisao: "Stvarno vas volim zajedno, uvek sam voleo Hale. Ona je divlja u srcu i slobodnog duha i vi to tako poetski hvalite.“

"Nikada nisam imala čoveka koji me je podigao i dozvolio mi da budem ono što jesam, sve do njega", rekla je svojevremeno Hale o Vanu u intervjuu za People.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike