Svi su gledali samo u nju: Hale Beri na Festivalu u Saudijskoj Arabiji zablistala u raskošnoj providnoj haljini (FOTO)

08.12.2023

11:21

0

Autor: V. I.

Kada je zakoračila na crveni tepih, svi su zanemeli

Svi su gledali samo u nju: Hale Beri na Festivalu u Saudijskoj Arabiji zablistala u raskošnoj providnoj haljini (FOTO)
Hale Beri - Copyright Profimedia

Zvezda "Iksmena", 57-godišnja glumica Hali Beri, pojavila se sinoć na ceremoniji zatvaranja trećeg godišnjeg Međunarodnog filmskog festivala Crveno more, koji se održava u Džedi, u Saudijskoj Arabiji, odevena u izazovnu haljinu do zemlje koja je svima privukla pažnju.

Profimedia
 

Oskarom nagrađena glumica je obukla haljinu Elie Saab haute couture za jesen -zimu 2023-24. koja je u osnovi imala svetlucavi til ukrašen zlatnim i srebrnim vezom, istaknutih ramena, visokog okovratnika i zvonastih rukava. Pažnju je najviše privukao njen dekolte u providnom tilu koji je potpuno bio izložen pogledima.

Profimedia
 

S obzirom na zadivljujući dizajn haljine, Berijeva je svela svoj nakit na minimum, noseći samo par finih zlatnih minđuša. Kosu je skupila u nisku punđu s par pramenova koji su joj uokvirili lice s takođe svedenom šminkom.

Profimedia
 

Na crnom tepihu pridružio joj se njen dugogodišnji partner Van Hant, koji je izgledao otmeno u crnom smokingu sa prslukom.

 

Profimedia
 

Ranije ove nedelje, Berijeva je prisustvovala panelu na festivalu noseći još jednu svetlucavu kombinaciju. Ispod odela Alberta Ferretti od zlatne svile imala je čipkani donji veš i završila a izgled je zaokružila nizom ogrlica, masivnom prstenom i crnim štiklama sa platformom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike