Hajdi Klum i Hale Beri svojim izazovnim sajber izdanjima napravile pometnju na premijeri novog naučnofantastičnog hita u Los Anđelesu (FOTO)

02.02.2022

19:14

0

Dve žene u crnom pokazale moć

Hajdi Klum i Hale Beri svojim izazovnim sajber izdanjima napravile pometnju na premijeri novog naučnofantastičnog hita u Los Anđelesu (FOTO)
collage(3) - Copyright Profimedia

Pre nekoliko večeri u Los Anđelesu je održana premijera naučnofantastičnog trilera „Moonfall“, a pravu pometnju napravile su Hajdi Klum i Hale Beri, budući da su se pojavile u izazovnim, seksi i sajber kombinacijama.

Stil 48-godišnje manekenke mogao bi se opisati kao odvažan i prilično izazovan.

Veoma aktuelnom izgledu „Matriks“ heroine, u kom smo do sada imali prilike da vidimo Irinu Šajk, Džuliju Foks, te Amal Kluni, priklonila se i Hajdi Klum. Na premijeri filma „Moonfall“, nemačka lepotica pojavila se u asimetričnom „Lavin“ blejzeru uparenom sa uskim kožnim pantalonama.

Profimedia
 

Kožna jakna zbog PVC završne obrade dobila je dominantan izgled koji je Hajdi neustrašivo iznela. Sa detaljima u vidu voluminoznih naramenica i prilično izraženog dekoltea, krasio ju je deblji kaiš sa tri srebrne kopče, koji je dodatno naglasio gornji deo outfita.

Stajling je poentirala crnim kožnim čizmama i pismo-torbom, dok je grimiznim dugim noktima unela dašak boje čitavoj estetici.

Profimedia
 

Ali nije ona jedina koja je plenila. Intrigantna je, kao i uvek, bila Hale Beri, žena kojoj godine ne mogu ništa.

Profimedia
 

Hale je rešila da istakne svoje izvajane noge, ali i dekolte, odlučivši se za romantičnu, a ujedno i izazovnu kreaciju od teškog, crnog satena sa volanima na rukavima i pufnastim donjim delom.

Profimedia
 

Ovo izdanje, zamišljeno tako da akcenat stavi na seksepil ove 55-godišnjakinje, upotpunila je diskretnim, svetlucavim ogrlicama i fenomenalnim crnim cipelama sa detaljima od štrasa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike