Pločice na stomaku i mišićave ruke! Hali Beri vatrenija nego ikad (FOTO)

08.05.2021

14:12 >> 14:26

0

Autor: D. Božović

Glumica se u šestoj deceniji može pohvaliti savršenom figurom i vitkim telom

Pločice na stomaku i mišićave ruke! Hali Beri vatrenija nego ikad (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumica Hali Beri ima 54 godine, a njena vitka linija i mišićavo telo su dokaz da žena i u šestoj deceniji može izgledati savršeno, a sve to zahvaljujući napronim treninzima, od kojih ona očigledno ne odustaje.

Hali je objavila fotografiju iz teretane u sportskoj opremi sa boksrskim džakom i rukavicam, dok se niz njeno telo slivao znoj. Ono što je i te kako primetno jesu pločice na njonom stomaku i mišići koji su se ocrtali na rukama.

– Ovo mi je omiljeni način održavanja forme. Koji je vaš? – upitala je fanove nakon što je objavila fotografiju sa napornog treninga.

Podsetimo, Hali iza sebe ima tri braka. Prvi put se udala 1993. godine za Dejvida Džastisa (54), drugi put 2001. za kantautora Erika Beneta (49), a treći put 2013. za glumca Olivera Martineza (54), s kojim ima sina Mejsa Roberta (6), dok je iz veze sa manekenom Gabrijelom Obrijem (44) dobila ćerku Nalu Arijelu (12).

Inače, nedavno je u medijima odjeknula vest da Hali uživa u ljubavi sa muzičarem Van Hantom i da se njihova veza odvija u lepom smeru.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike