Da li to Megan Markl ponovo provocira kraljevsku porodicu? Haljina koja je podigla prašinu i to ne samo zbog golih leđa

13.05.2024

15:59

0

Autor: K. O.

Ono što je sigurno je to da ništa nije slučajno kada je odevanje Megan Markl u pitanju

Da li to Megan Markl ponovo provocira kraljevsku porodicu? Haljina koja je podigla prašinu i to ne samo zbog golih leđa
Copyright Profimedia

Svet ovih dana pomno prati putovanje Megan Markl i princa Harija u Nigeriju. A ono izaziva kontroverze, ali na najčudniji, najneočekivaniji način.

Ovog vikenda, par je bio na turneji po Nigeriji, odlazio na mnoge zvanične događaje, posećivao škole i govorio o temama koje su im veoma važne, poput mentalnog zdravlja. I naravno da su širom sveta dospeli na naslovne strane zbog svoje posete. Za početak svima je upalo u oči koliko izgledaju srećni i zadovoljni na ovom putovanju.

A dežurnim kritičarima nije promakao ni jedan bitan detalj koji se tiče Meganine haljine koju je nosila na svom putovanju.

Tokom posete Lights Academy u Abudži, Megan je obukla prelepu, lepršavu haljinu boje breskve od Heidi Merrick pod nazivom 'Windsor'. Uz nju je uparila vintidž Lanvin minđuše, cipele Emme Parsons i nakit Ariel Gordon Maffei i Aurate, po WhatMeghanWore.

Profimedia
 

Sada, ako vam je promaklo, Megan je obukla haljinu koja se zapravo zove Vindzor. I fanovi su prilično podeljeni po ovom pitanju. Mnogi su na platformi X, ranije poznatoj kao Twitter, pisali kako veruju da je ovo bio njen proračunat potez protiv britanske kraljevske porodice.

Jedan korisnik je čak napisao:

„Uveren sam da u ovom trenutku to radi namerno. Njen cilj je sramota, a ne odobravanje. Ona vadi stranicu iz Volisovog priručnika“, misleći na prkosnu prirodu pokojne Volis, vojvotkinje od Vindzora.

Drugi korisnik je rekao: „U redu. Ne možete mi reći da Megan nije promišljena u izboru odeće. Prvo nosi haljinu koja se zove "Džindžer" (đumbir). Sada je to haljina koja se zove "Vindzor".

Profimedia
 

Međutim, mediji kao što je People veruju da je to bilo priznanje porodici, a ne provokacija.

Bilo kako bilo, ona je izgledala neverovatno, a haljina je uveliko rasprodata kao i sve što ona obučem, a dostupno je običnim smrtnicima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike