U trenu je postala najslavnija kokoška na svetu: Udomili je princ Hari i Megan Markl od voditeljke Elen Dedženeris, a razlog je dirljiv

15.01.2024

09:23

0

Autor: I.K.

Kokoška je bila povređena i druge životinje je nisu baš dobro prihvatile

U trenu je postala najslavnija kokoška na svetu: Udomili je princ Hari i Megan Markl od voditeljke Elen Dedženeris, a razlog je dirljiv
Copyright Instagram/ellendegeneres

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl udomili su jednu od kokoši slavne voditeljke Elen Dedženeris, a razlog za udomljavanje je tako dirljiv.

Kokoška po imenu Sinki postala je popularna na Eleninom Instagramu malo pre katoličkog Božića, pošto je voditeljka otkrila da kokoška "živi" u njenoj sudoperi (po čemu je i dobila ime sudopera - sink) jer je povredila nogu i druge kokoške u kokošinjcu je nisu prihvatale.

 

 

Potom je Elen saopštila da će Sinki biti nekoliko nedelja na oporavku na klinici jer se ispostavilo da je slomila fibulu. Nakon oporavka, međutim, druge kokoške je i dalje nisu prihvatale. 

"Njena noga se oporavila, ali su je i dalje naše kokoške napadale. Srećom, u kokošinjcu naših prijatelja Harija i Megan bilo je mesta za još jednu", napisala je Elen.

Potom je Elen objavila i video Sinki u novom domu te obavestila čitaoce da je tamo lepo prihvaćena.

"Čini se da se Sinki uklapa u svoj novi dom", napisala je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike