Bašta kiča - najgora modna izdanja sa Met Gale: Ili je previše ili premalo, a neka su i uvrnuta (FOTO)

08.05.2024

13:03

0

Autor: K. O.

Nisu se baš proslavili

Bašta kiča - najgora modna izdanja sa Met Gale: Ili je previše ili premalo, a neka su i uvrnuta (FOTO)
Copyright Profimedia

I dok se lagano utisci sležu sa godišnjeg najznačajnijeg modnog događaja u Njujorku, o nekim izdanjima ne prestaje da se priča. 

Na crvenom tepihu Metropoliten muzeja pojavili su se selebritiji u spektakularnim izdanjima trudeći se da odgovore temi "Bašta vremena" i kodeksu oblačenja "Uspavane lepotice: Buđenje mode." 

I dok su pojedine zvanice ostavile sve bez daha pravim umetničkim delima, bilo je i onih zbog kojih nam je vilica pala. Neki su se umetnici previše zaigrali, tek ova modna izdanja biće zabeležena kao najgora sa ovogodišnje Met Gale.

Rita Ora ponela je Marni haljinu i verovatno je želela da napravi golu iluziju na crvenom tepihu, međutim modni stručnjaci kažu da to mora da bude besprekorno izvedeno - a ovaj izgled to nije. Boja bodija je malo prejaka, a sama haljina ne teče baš najbolje.

Profimedia
 

Džordan Rot nosi kreaciju sa Valentino potpisom. Iako je cvetni izgled odgovor na temu, ovakav od glave do pete izgleda u najmanju ruku čudno.

Džej Harison Gi u Howie B imala je svega previše. Zamršen zlatni pokrivač za glavu je u sukobu sa haljinom zvezde Brodveja u boji šećerne vune. Od kombinovanih boja do perja i velike mašne.

Profimedia
 

Ni pevačica Lizzo se nije baš proslavila u ovom čudno upakovanom izdanju.

Profimedia
 

Kol Eskola je svakako privukao pažnju svojim neobičnim stajlingom - pas, torbica... Jedna reč - čudno.

Od nje smo navikli da uvek šokira, pa je i ovog puta Dodža Ket imala krajnje neobično izdanje. Najpre se pojavila u "vlažnoj" haljini koju potpisuje Vetements dok su joj niz lice lile crne suze. A onda je uhvaćena samo u peškiru. Njene svetlucave suze, gusta crna olovka za oči i plava piksi frizura učinili su da nekonvencionalni izgled bude još upečatljiviji.

Profimedia
 
Profimedia
 

Paloma Elseser našla se na ovoj listi, pretpostavljamo da je za to "kriv" ovaj čudan korset.

Profimedia
 

Ona je verenica najbogatijeg čoveka na svetu, a izgleda da ni sve pare sveta ne mogu da kupe stil. Loren Sančez već dugo prozivaju zbog neukusa i "jeftinih" izdanja, a ni ovog puta nije moglo da prođe bez dekoltea. Bogata suknja sa desenom i ogledalima je čak i zanimljiva, ali Loren ni ovog puta nije oduševila kritičare.

Profimedia
 

Ni "Mamadžerka" nije bolje prošla. Za razliku od jeftinog izdanja Loren, Kris Džener je ponela dosadno izdanje.

Profimedia
 

Na neslavnoj listi našao se i ovaj "mečing" par. Iako kritičari vole kada se parovi modno usklade, Hana Bagšo i Edi Redmejn su otišli malo predaleko. Oboje su poneli suknje istog desena.

Profimedia
 

Kajli Minog imala je mnogo boljih izdanja, pa se u ovoj haljini koja bi valjda trebalo da izgleda kao ledena skulptura nije baš proslavila.

Profimedia
 

Serena Vilijams izgledala je kao da se umotala u zlatnu svetlucavu foliju. 

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike