Tilu su u haljini od peska nosili uz stepenice, a još je bolje ono što se dogodilo unutra (VIDEO)

08.05.2024

11:01

0

Autor: K. O.

Ovo je kreacija o kojoj će se pričati i u godinama koje dolaze

Tilu su u haljini od peska nosili uz stepenice, a još je bolje ono što se dogodilo unutra (VIDEO)
Tila u haljini od peska - Copyright Profimedia

Pri samom pogledu na kreacije koje su prodefilovale crvenim tepihom na Met Gali jasno vam je da nisu baš jednostavne za manevrisanje u prostoru. I dok su se neke situacije jednostavno rešavale, poput Demi Mur koja je samo skinula srce probodeno strelama i ostala u jednostavnoj haljini, bilo je i nekih koje su zahtevale ceo tim ljudi.

Takav je slučaj sa Balmanovom haljinom od peska koju je nosila Tila. Izgledala je spektakularno, poput prave peščane skulpture, ali su za nju čuvene stepenice Metropoliten muzeja bile nemoguća misija. 

I dok su mnogi od učesnika 2024. godine tumačili pravila oblačenja „Bašte vremene“ noseći botaničke printove, južnoafrička pevačica i tekstopisac prihvatila je protok vremena u Balman haljini napravljenoj od peska.

Kao što pokazuje video snimak sa događaja, jedinstvena haljina bila je toliko krhka da su dve osobe morale da podignu Tilu uz stepenice, dok su drugi pomagali da se nosi dugačak kaskadni šlep.

 

 

Kreacija golih ramena, od strane Balmanovog kreativnog direktora Olivijea Rusteinga, oblikovana je tako da odgovara Tili koristeći impresivnu metodu aplikacija, prema objavi na Instagram stranici brenda.

„Transformišući suštinu vremena oličenu jednostavnim peščanim satom, Balmain Atelier je osmislio jedinstvenu tehniku aplikacija za haljinu, koja sadrži klinove od peska i mikro kristala pritisnute direktno na tkaninu oblikovanu gipsanim odlivom zvezdinog steznika“, objašnjava se u postu.

Da bi dodatno poboljšala temu, Tila je nosila Balmanovu klač torbicu od peščanog sata, sa zrncima peska pažljivo postavljenim na ramenima i rukama. Njeni ostali dodaci uključivali su zlatnu ogrlicu, prstenje i minđuše sa tirkiznim kamenom.

Profimedia
 

Na pitanje E! Newsa kako planira da sedne za večeru, Tila je više bila zabrinuta za samu haljinu.

"Ko zna? Oni će to shvatiti", odgovorila je. "Koga briga momci? Izgledam slatko."

Video koji je Rousteing podelio nakon događaja pokazao je njegov odgovor na taj problem koji je uveliko pregurao pola miliona lajkova.

 

 

„I ono što niste videli... unutar MET-a“, rekao je pored snimka na kojem se vidi kako pažljivo skraćuje Tilinu haljinu odsecanjem šlepa, prenosi Harpers Bazaar.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike