Seksi raspuštenica: Mesec dana od razvoda Natali Portman razgolićena u providnoj osvetničkoj haljini (FOTO)

19.04.2024

18:18

0

Autor: V. I.

Zgodna glumica u osvetničkoj haljini podseća bivšeg muža, Bendžamina Milepijedu, šta propušta

Seksi raspuštenica: Mesec dana od razvoda Natali Portman razgolićena u providnoj osvetničkoj haljini (FOTO)
Natali Portman - Copyright Profimedia

Glumica Natali Portman nakon samo mesec dana od zvanično potpisanih papira za razvod od svog sada bivšeg supruga koreografa Bendžamina Milepijede (46) blista na naslovnici čuvenog modnog magazina.

Ova 42-godišnja mama dvoje dece izgledala je fenomenalno u providnoj crnoj čipkanoj haljini dok je pozirala za globalnu naslovnicu modnog mesečnika L'Officiel. 

Natali je napućila svoje crveno nakarminisane usne i uputila poljubac u kameru dok je isturila kuk (i struk) kako bi istakla svoje senzacionalne obline i pokazala svoju zategnutu građu.

Dok je njena Dior haljina ostavila malo mašti zahvaljujući velikim otvorima na crnoj čipki, zvezda filma "Crni labud" istakla je svoju skromnost crnim, čipkastim donjim vešom ispod. 

Izgledajući kao pin-ap model, Natali je nosila kosu isfazoniranu u duboke talase i naglasila je svoje mačje crte crnim ajlajnerom i rumenilom na svojim izvajanim obrazima.

 

 

U propratnom intervjuu, Natali je nagovestila da je već odmakla od svog propalog 11-godišnjeg braka, priznajući da ne želi da se  "zadrži na prošlosti". 

"Ne zadržavam se na prošlosti, ali postoje određene teme kojima sam se više puta bavila, kao što su uloge koje igramo sa drugima naspram onih koje zaista jesmo, posebno one koje žene moraju da igraju za različite ljude u svom životu“, objasnila je ona. 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike