Džulija Foks navija samo u gaćama: Kosa boje sira u stilu Merlinke samo njoj može tako dobro da stoji (FOTO+VIDEO)

03.04.2024

10:38

0

Autor: V. I.

Kada se pojavila, svi su morali da gledaju u nju

Džulija Foks navija samo u gaćama: Kosa boje sira u stilu Merlinke samo njoj može tako dobro da stoji (FOTO+VIDEO)
Copyright Profimedia

Džulija Foks, bivša devojka Kanjea Vesta, oduvek je prihvatala smeli stil i ekscentrične trenutke, tako da je šok, kada se italijansko-američka glumica ovog vikenda pojavio na NBA utakmici u donjem vešu i dramatičnoj novoj kosi boje senfa, bio tek delimičan.

Na putu u Medison Skver Garden na utakmicu Njujork Niksa, zvezda trilera "Uncut Gems" otkrila je svoje svetle pramenove, koje je nazvala "Velveeta gold“, objasnivši da je reč o polutrajnoj boji za kosu dostupnoj na Amazonu.

Kosa je bila isfrizirana poput Merilin Monro, samo u narandžastožutoj boji. Što se tiče odeće, Džulija je uvukao u komplet koji je izgledao kao da je od papira, poprskan šarenim uzorcima boje. Gornji deo je imao bretele s trodimenzionalnim konusnim grudnjakom, koji je uparila s donjim vešom ukrašenim patent zatvaračem po sredini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

Sledeći aktuelni trend među poznatima "bez pantalona", Foksova se svim silama potrudila da privuče pažnju. Čitavu kombinaciju zaokružila je velikom čupavom bundom u električnožutoj boji, koja se odlično slagala sa njenim kovrdžavim pramenovima, te prozirnom polukružnom torbom s ručkom u kojoj je bila kutija Velveeta (jer je njena kosa iste nijanse kao istoimeni sir). Svoj ansambl je zaokružila parom providnih belih hulahopki ii sjajnim srebrnim štiklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike