Kanjeova bivša razvezala jezik! Ovako ju je reper zgrozio na prvom dejtu: Posle svega je još i navalio da me ljubi!

11.10.2023

07:45

0

Ovime ju je baš šokirao

Kanjeova bivša razvezala jezik! Ovako ju je reper zgrozio na prvom dejtu: Posle svega je još i navalio da me ljubi!
Džulija Foks - Copyright Profimedia

Džulija Foks otvorila je dušu o svom prvom dejtu s bivšim dečkom Kanjeom Vestom, koji je onda u isto vreme uspeo da je raspameti, pa zgrozi jednim postupkom kojem se nikako nije bila nadala. Podsetimo, o njima kao paru najpre se šuškalo u decembru 2021. godine, nekoliko meseci posle njegovog razvoda od Kim Kardašijan.

Reper je dao sve od sebe samo da ona kaže „da". U svojim memoarima „Down the drain" (Niz odvod), napisala je kako joj je poslao više poruka i uputio desetinu poziva ne bi li se našli. Zatim, dobila je pozivnicu za žurku u Majamiju, organizovanu povodom Nove godine. Pošto ju je odbila, Kanje joj je ponudio prevoz privatnim avionom.

Kad su se konačno sastali u klubu, čvrsto ju je zagrlio, pa ubrzo šokirao.

Čuveni Je, naime, bio ju je izveo sa žurke na parking gde je bez obzira na okolinu raskopčao pantalone i krenuo da vrši malu nuždu. Skočila je ispred njega, ne bi li ga koliko-toliko prikrila od znatiželjnih pogleda, a i kako ih u baš tom trenutku ne bi fotografisali jedno pored drugog.

- Kad je navukao pantalone, krenuo je rukama ka meni, pribio me je uz sebe i počeo strastveno da me ljubi - napisala je tada.

Džulija Foks, Profimedia
 

„Down the drain", inače, sadrži još i razne druge detalje iz života ove glumice, poput bolesti zavisnosti i dana koje je provela kao domino dama. U jednom delu, pak, opisala je kako se osećala „kao Kanjeova lutka", „štelovana" da bude protiv Kardašijanove. Na početku veze, razumevanja je, kako je istakla, bilo i na pretek, ali se to sve mnogo brzo promenilo.

- Zaista sam se tako osećala... - priznala je ponovo tokom intervjua za „LA Times", dok je govorila o svojoj knjizi.

Kanje Vest, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike