Kardašijanka se slikala s golim grudima, fanovi je napali: Patetična si, kopiraš ženu svog bivšeg muža (FOTO)

28.03.2024

10:57

0

Autor: V. I.

Njen izbor odeće je dodatno podgrejao lošu energiju u komentarima

Kardašijanka se slikala s golim grudima, fanovi je napali: Patetična si, kopiraš ženu svog bivšeg muža (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je bacila bombu svojom najnovijom objavom na Instagramu. Ona je na sebi imala samo braon bundu do poda, ispod koje je nosila prozirne hulahopke.

Upotpunivši ansambl štiklama sa šiljastim vrhom pozirala je u luksuznom enterijeru hotelske sobe u pariskom stilu. Objava je već prikupila 1,4 miliona lajkova i postala je viralna, ali to je samo još jedan dan u životu ove majke četvoro dece. Ovo nije prvi put da joj rekli da neopisivo liči na Kanjeovu dragu.

Odeljak za komentare je uzavreo od aktivnosti - većina fanova je napala da kopira ženu svog bivšeg muža Kanjea Vesta, Bjanku Ćensori. Drugi su tražili izvinjenje zbog njenog kontroverznog komentara o nestanku Kejt Midlton. A,, naravno, bilo je onih koji su je kritikovali zbog njenog izbora da nosi krzno.

 

 

"U redu, ona se trenutno ponaša kao Bjanka“, rekao je jedan korisnik. Drugi komentar je glasio: "Izvinite se budućoj kraljici Kejt Midlton! Prava žena sa gracioznošću.” "Hajde da jednostavno ne nosimo krzno bilo koje vrste..osim ako niste na Arktiku pre 100 godina“, rekao je treći.

Kim Kardašijan nedavno raskinula vezu

Pored svih kontroverzi na mreži o kojima se raspravlja u njenom odeljku za komentare na Instagramu, nedavno je objavljeno da je romantična veza Kim Kardašijan i Odela Bekama Juniora navodno gotova nakon godinu dana zabavljanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike